Bugaboo Verzorgingstassen

Maak je Bugaboo kinderwagen compleet met een stijlvolle Bugaboo verzorgingstas. Onze Bugaboo verzorgingstassen zijn een mooie aanvulling op de Bugaboo bagagemand. In een Bugaboo verzorgingstas vervoer je de verzorgingsspullen van je kindje, zoals de fles, een speen, billendoekjes en een verschoningsmatje. Je gebruikt de tas los óf bevestigd aan jouw Bugaboo kinderwagen. Lees meer...

Handige opbergvakken van Bugaboo verzorgingstassen

Bugaboo verzorgingstassen hebben meerdere opbergvakken om de spulletjes van je kindje gescheiden op te bergen. De opbergvakken zijn heel overzichtelijk ingedeeld, zodat je alles gemakkelijk weer terugvindt.

Bevestiging aan de Bugaboo kinderwagen

Bugaboo verzorgingstassen zijn gemakkelijk te bevestigen aan de geïntegreerde bevestigingspunten van een Bugaboo kinderwagen. Er zijn enkele uitzonderingen. Voor sommige Bugaboo verzorgingstassen heb je speciale adapters nodig om de tas te bevestigen. Meer informatie hierover vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen. Bugaboo verzorgingstassen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop.Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Luiertas Rugzak

  Met de stijlvolle Bugaboo Luiertas Rugzak ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De tas met praktische opbergvakken wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje. Gemaakt van recyclede materialen.
  159,95
 • Quick view

  Bugaboo Verschoningsmatje Light Grey Melange

  Met het Bugaboo Verschoningsmatje Light Grey Melange ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen in het etuitje en ligt lekker zacht voor je kindje.
  34,95
 • Quick view

  Bugaboo Luiertas

  Met de Bugaboo Luiertas ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De tas wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en beschikt over praktische opbergvakken. Een onmisbare accessoire bij jouw Bugaboo kinderwagen.

  119,95

  93,46

 • Quick view

  Bugaboo Mammoth Tas

  Met de Bugaboo Mammoth Tas ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De Mammoth tas heeft een inhoud van 30 liter waarin je veel spullen kwijt kunt.
  149,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee Mammoth Tas

  Met de Bugaboo Bee Mammoth Tas ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De Mammoth tas heeft een inhoud van 30 liter waarin je veel spullen kwijt kunt.

  Normale prijs: 129,95

  Special Price 109,-

 • Quick view

  Bugaboo Luiertas Met Verschoonmatje

  Met de Bugaboo Luiertas Met Verschoonmatje ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De tas met praktische opbergvakken wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en 3 handige clutches voor onderweg.
  129,95
6 Resultaten
Trustpilot