De verzorgingstas van Cybex heeft het perfecte formaat

 

Kies voor de verzorgingstassen van Cybex
De tassen voor je baby zijn vaak veel te groot. Je kunt er dan misschien wel veel in kwijt, maar deze tassen zijn onhandig om mee te nemen. Vooral als je met de kinderwagen op stap gaat, dan moet een tas praktisch en niet al te groot zijn. Kies er daarom voor om de Cybex verzorgingstassen te kopen. De Cybex verzorgingstas heeft ook een aantal vakjes, zodat je je spullen geoganiseerd kunt opbergen, maar is niet te kolossaal.

Lees meer...

 

Babypark heeft de verzorgingstas van Cybex in de aanbieding
Bij Babypark kun je nu de verzorgingstassen van Cybex in de online shop kopen. Deze tassen zijn van alle gemakken voorzien, zodat je met een gerust gevoel met je baby op stap kunt. Ga dus naar Babypark.nl om te kijken welke kleur tas het beste bij je past. Je kunt kiezen uit zwart, denim, bruin en rood. Babypark heeft regelmatig een leuke aanbieding voor Cybex verzorgingstassen. Cybex biedt waar voor je geld.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Karolina Kurkova Luiertas

  De Cybex Karolina Kurkova Luiertas zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design. De luiertas beschikt over een verschoningsmatje en een thermovak.

  289,95

  249,99

 • Quick view

  Cybex Petticoat Luiertas Dark Red

  De stijlvolle Cybex Petticoat Luiertas Dark Red zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design. De luiertas beschikt over een handig bijpassend verschoningsmatje.

  159,95

  139,95

 • Quick view

  Cybex Spring Blossom Luiertas Dark Black

  De Cybex Spring Blossom Luiertas Dark Black zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design. De luiertas beschikt over een verschoningsmatje en een thermovak.

  239,95

  169,95

 • Quick view

  Cybex Mios Koi Luiertas Mid Grey

  De Cybex Mios Koi Luiertas Mid Grey zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol en speciaal ontwerp. Een perfecte aanvulling voor de Cybex Mios Kinderwagen.

  239,95

  196,90

 • Quick view

  Cybex Priam Luiertas

  De Cybex Priam Luiertas zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design met kunstlederen accenten. Een perfecte aanvulling voor de Cybex Priam Kinderwagen.
  159,99
 • Quick view

  Cybex Scuderia Ferrari Luiertas

  De Cybex Scuderia Ferrari Luiertas zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design met kunstlederen accenten. De luiertas heeft een unieke Ferrari uitvoering.
  239,95
 • Quick view

  Cybex Mios Luiertas

  De Cybex Mios Luiertas zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design met kunstlederen accenten. Een perfecte aanvulling voor de Cybex Mios Kinderwagen.
  149,95
7 Resultaten
Trustpilot