Dubatti kinderwagen verzorgingstas

Maak jouw Dubatti kinderwagen compleet met een bijpassende Dubatti kinderwagen verzorgingstas. Zo’n tas past perfect bij een Dubatti kinderwagen, zodat het plaatje helemaal compleet is. Bovendien is een Dubatti kinderwagen verzorgingstas speciaal gemaakt voor het vervoeren van de verzorgingsspullen voor je kindje. Lees meer...

Dubatti kinderwagen verzorgingstassen met veel vakjes

Dubatti kinderwagen verzorgingstassen zitten boordevol handige vakjes, zodat je flessen, spenen en luiers apart kunt opbergen. Dubatti tassen zijn gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is waterafstotend.

Gemakkelijk vervoerbare Dubatti kinderwagen verzorgingstassen

Dubatti kinderwagen verzorgingstassen hebben hengels van verschillende lengtes. Met de korte hengsels houd je de tas gemakkelijk in je handen. De lange hengsels zijn handig om de Dubatti kinderwagen verzorgingstas aan je schouder te hangen of aan de duwbeugel van de kinderwagen. Dubatti kinderwagen verzorgingstassen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Dubatti One Luiertas

  De Dubatti One Luiertas zit boordevol met slimme vakjes en past bij de Dubatti One . De verzorgingstas is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Dubatti One kinderwagen waar jij uit kan kiezen.
  115,-
 • Quick view

  Dubatti One C-Line Luiertas

  De Dubatti One C-Line Luiertas zit boordevol met slimme vakjes en past bij jouw unieke Dubatti One C-Line. De luiertas is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als waar jij uit kan kiezen bij het samenstellen van jouw Dubatti.
  131,-
 • Quick view

  Dubatti One Verzorgingstas

  De Dubatti One Verzorgingstas zit boordevol met slimme vakjes en past bij jouw unieke Dubatti. De verzorgingstas is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als waar jij uit kan kiezen bij het samenstellen van jouw Dubatti.
  69,-
3 Resultaten
Trustpilot