Happy Baby verzorgingstas

 

Vervoer de spullen voor je kindje in een handige Happy Baby verzorgingstas. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Happy Baby verzorgingstassen. Veel van deze tassen zien er heel stoer en trendy uit. Ook vaders vinden deze tassen leuk.

 

Lees meer...

Happy Baby verzorgingstas met koelfunctie

In sommige Happy Baby verzorgingstassen blijven de spulletjes lekker koel. Zo’n tas is ideaal als je voor onderweg fruithapjes en drinken mee wilt nemen. Deze Happy Baby koeltas is ook fijn om mee te nemen als je boodschappen gaat doen, zeker als je de boodschappen niet direct in de koelkast kunt leggen.

 

Over Happy Baby

Happy Baby is een merk van uiteenlopende producten voor baby’s: van kinderwagens tot speelgoedkisten tot commodes en rompertjes. Happy Baby heeft één doel voor ogen: een glimlach toveren op het gezicht van zowel jou als je kindje. Happy Baby verzorgingstassen en andere Happy Baby items bestel je eenvoudig online via Babypark.nl.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Happy Baby Koeltas Zwart

    Handige koeltas van het merk Happy Baby wat ideaal is voor onderweg om er flesjes, fruithapjes en meer in te doen, zodat het gekoeld blijft.

    22,95
1 Resultaten