Kidzroom verzorgingstas

Bij Babypark kun je prima slagen voor jouw verzorgingstas. Tegenwoordig heb je veel keuze en zijn het tassen waarmee je gezien mag worden. Kidzroom is een relatief nieuw merk dat zich richt op de hippe ouder met een eigen fashion style en levensvisie. De producten van Kidzroom zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal zoals vegan leather of canvaslook polyester. Dit geeft de tassen een luxe uitstraling. Maar naast de kwaliteit en het design wordt de functionaliteit natuurlijk niet uit het oog verloren. De praktische indeling zorgt ervoor dat je alle spullen eenvoudig mee kan nemen.

Lees meer...

Assortiment verzorgingstassen Kidzroom

Alle tassen van Kidzroom blinken niet alleen uit in design maar dus ook in functionaliteit. Zo zijn alle tassen voorzien van een verschoningsmatje, flessenhouder en kan het via de drukknopen aan de schouderriem ook aan de kinderwagen worden bevestigd. De tassen bieden vele opbergvakken voor spullen als speentjes, potjes voeding, doekjes en uiteraard luiers. Door het meegeleverde verschoningsmatje weet je zeker dat je onderweg een schone ondergrond hebt om jouw kindje op te verschonen. Het verschonen van het matje zelf is overigens zo gedaan. Bekijk ons uitgebreide assortiment en zie de vele mogelijkheden die dit merk biedt in stijlen en kleuren.

Bestellen verzorgingstas Kidzroom

Bestel jouw Kidzroom verzorgingstas eenvoudig via Babypark. Wij kunnen vaak snel leveren door onze ruime voorraden. We verzenden zelfs dezelfde werkdag indien het op voorraad is voor 20:00 uur is besteld. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis bezorgd. Je kunt ook eens gezellig langskomen in een van onze megastores waar je duizenden vierkante meters showroom vindt en ook de tassen met eigen ogen kunt bekijken. Voor vragen kun je dan altijd terecht bij ons team van verkoopspecialisten dat in elke megastore aanwezig is. Om na te gaan welke megastore in jouw regio actief is, verwijzen we je naar de adressen en openingstijden op onze website.

25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Sand

  Met de Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Sand ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor alle verzorgingsspullen.

  54,95

  34,99

 • Quick view

  Kidzroom Care Movement Luiertas Black

  De Kidzroom Care Movement Luiertas Black beschikt over voldoende opbergruimte en is praktisch in gebruik. De luiertas wordt geleverd inclusief extra lussen om de luiertas aan de kinderwagen te bevestigen.
  74,95
 • Quick view

  Kidzroom Diaper Winnie The Pooh Better Care Luiertas Grey

  De Kidzroom Diaper Winnie The Pooh Better Care Luiertas Grey beschikt over één hoofdvak met meerdere opberg-en ritsvakjes, twee grote vakken aan de voorkant met rits en een afneembare-en verstelbare schouderband.

  64,95

  47,95

 • Quick view

  Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Brown

  Met de Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Brown ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor alle verzorgingsspullen.

  54,95

  47,41

 • Quick view

  Kidzroom Vision Of Love Luiertas

  Met de Kidzroom Vision of Love luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  53,90
 • Quick view

  Kidzroom Full Of Wonders Rugtas Pink

  Met de Kidzroom Full Of Wonders Rugtas Pink ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Kidzroom Simple Things Rugtas

  Met de Kidzroom Simple Things Rugtas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  31,95

  29,99

 • Quick view

  Kidzroom Black And White Rugtas Black Hearts

  Met de Kidzroom Black And White Rugtas Black Hearts ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  27,95

  24,95

 • Quick view

  Kidzroom Good Things Rugtas Army

  Met de Kidzroom Good Things Rugtas Army ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  37,95

  22,-

 • Quick view

  Kidzroom Care Joy Luiertas

  Met de Kidzroom Care Joy luiertas leder ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  Normale prijs: 69,10

  Special Price 49,-

 • Quick view

  Kidzroom Vision Of Love Luiertas Black

  Met de Kidzroom Vision Of Love Luiertas Black ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.

  54,95

  45,20

 • Quick view

  Kidzroom Proud Of You Winnie The Pooh Luiertas Beige

  Met de Kidzroom Proud Of You Winnie The Pooh Luiertas Beige ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft diverse opbergvakken, ideaal voor alle verzorgingsspullen.
  59,95
 • Quick view

  Kidzroom Secret Garden Rugtas

  Met de Kidzroom Secret Garden Rugtas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Kidzroom Proud Of You Mickey Mouse Luiertas Off White

  Met de Kidzroom Proud Of You Mickey Mouse Luiertas Off White ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft diverse opbergvakken, ideaal voor de verzorgingsspullen.

  59,95

  34,99

 • Quick view

  Kidzroom Care Keypiece Luiertas Navy

  Met de Kidzroom Care Keypiece Luiertas Navy ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  54,95

  47,04

 • Quick view

  Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Brown

  Met de Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Brown ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor alle verzorgingsspullen.
  54,95
 • Quick view

  Kidzroom Care Luiertas Leopard Love

  Met de Kidzroom Care Luiertas Leopard Love ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  59,95

  45,95

 • Quick view

  Kidzroom Full Of Wonders Rugtas Green

  Met de Kidzroom Full Of Wonders Rugtas Green ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Kidzroom Mickey Mouse Better Care Luiertas Donkergrijs

  Met de Kidzroom Mickey Mouse Better Care Luiertas Donkergrijs ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  64,95
 • Quick view

  Kidzroom Winnie The Pooh Cuddles All Day Luiertas

  Met de Kidzroom Winnie The Pooh Cuddles All Day Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over veel opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  59,95

  51,71

 • Quick view

  Kidzroom Beasties Rugtas

  Met de Kidzroom Beasties Rugtas ga je stijlvol op pad met je kindje. De stoere tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Kidzroom Adore More Rugtas Army

  Met de Kidzroom Adore More Rugtas Army ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Kidzroom Mickey Mouse Better Care Luiertas Grijs

  Met de Kidzroom Mickey Mouse Better Care Luiertas Grijs ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van polyester en beschikt over veel opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  64,95
 • Quick view

  Kidzroom Adore More Rugtas Sand

  Met de Kidzroom Adore More Rugtas Sand ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot