KipKep kinderwagen verzorgingstas

 

Maak jouw kinderwagen compleet met een KipKep kinderwagen verzorgingstas. In de vele vakjes van deze handige verzorgingstas kun je heel wat spulletjes kwijt. Dankzij het speciale bevestigingspunt aan de tas, maak je een KipKep kinderwagen verzorgingstas gemakkelijk vast aan de kinderwagen. De waterdichte coating aan de buitenkant zorgt ervoor dat je tas vanbinnen zoveel mogelijk droog blijft.

 

Lees meer...

KipKep kinderwagen verzorgingstas inclusief speelkleed

Sommige KipKep kinderwagen verzorgingstassen worden geleverd inclusief speelkleed. Zo’n speelkleed komt goed van pas als je met je kindje gaat picknicken. En dat niet alleen. Een speelkleed is onderweg ook prima te gebruiken als verschoningsmatje.

 

Over KipKep

KipKep is een merk van allerlei verzorgingsproducten voor baby’s. KipKep werkt gegarandeerd kinderarbeidvrij. Verder gaat KipKep zoveel mogelijk natuurvriendelijk te werk. KipKep kinderwagen verzorgingstassen en andere producten zijn mooi, handig en duurzaam. Altijd weer zoekt KipKep naar nog betere designs en oplossingen, zodat jij geniet van een zo goed mogelijk product.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    KipKep To-Go Speelkleed Met Luiertas

    Het KipKep To-Go Speelkleed Met Luiertas is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. Het speelmatje is met drukknopen bevestigd aan de verzorgingstas en kan ook worden gebruikt als verschoningsmatje.
    59,95
1 Resultaten