Koeka verzorgingstas 

Vervoer de verzorgingsspullen voor je kindje in een mooie Koeka verzorgingstas. In deze tas berg je heel veilig en gemakkelijk flessen, luiers en andere spullen voor je baby op. Dankzij de vele, losse vakjes kun je alles gescheiden opbergen. Wel zo handig!

Lees meer...

Handige details

Bij een Koeka verzorgingstas zit meestal een verschoningsmatje inbegrepen. Vaak zijn de hengsels verstelbaar. Je kiest dan zelf of je de tas als handtas meeneemt of als schoudertas aan je schouder hangt. Voor specifieke details verwijzen wij je naar de uitgebreide productbeschrijving.

Snel thuisbezorgd

Bestel je de Koeka verzorgingstas online, dan bezorgen wij deze zo snel mogelijk bij je thuis, op een moment dat jou het beste uitkomt. Wij vinden het belangrijk dat jij meteen van de tas kunt genieten. In veel gevallen geldt: vandaag vóór 20:00 uur online besteld en betaald, morgen al in huis!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Koeka Antwerp Buggy Purse Silver Grey

    De Koeka Antwerp Buggy Purse Silver Grey is een praktisch tasje die je kunt bevestigen aan de kinderwagen. Met de klittenbandrand kan je het tasje vastmaken. Het tasje is ideaal voor kleine spulletjes van je kindje.
    49,95
1 Resultaten