Maxi-Cosi verzorgingstas

Maak het reizen met je kindje nóg eenvoudiger en schaf een Maxi-Cosi verzorgingstas aan. Hiermee ben je onderweg van alle gemakken voorzien. Heb je een Maxi-Cosi kinderwagen, dan maakt een bijpassende verzorgingstas het plaatje helemaal compleet. Maar ook bij andere kinderwagens past een Maxi-Cosi verzorgingstas natuurlijk prima.

Lees meer...

Ook voor papa’s

De meest Maxi-Cosi verzorgingstassen zijn vrij tijdloos en bijna overal mee te combineren. De tassen zien er heel stoer uit en zijn daardoor zeker niet alleen maar geschikt voor vrouwen. Ook mannen lopen graag met een Maxi-Cosi verzorgingstas.

Handige details

Maxi-Cosi verzorgingstassen zijn speciaal gemaakt voor het vervoeren van verzorgingsspullen voor de baby. Deze tassen bieden je veel meer voordelen dan gewone schoudertassen. In de meeste Maxi-Cosi verzorgingstassen zitten bijvoorbeeld speciale houders voor de fles. Lees voor meer informatie de uitgebreide productbeschrijvingen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Maxi-Cosi Modern Bag

    De Maxi-Cosi Modern Bag is een praktische tas met handige, ruime vakken voor alle spulletjes voor je kindje. De Modern Bag wordt geleverd inclusief een toilettas, thermo-etui en een verschoningsmatje.
1 Resultaten
Trustpilot