kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

ABC Design voetenzakken

Maak jouw ABC Design buggy compleet met een ABC Design voetenzak. Zo heeft je kindje het onderweg niet snel koud. ABC Design voetenzakken zijn heerlijk warm en hebben een comfortabele, zachte voering. Dankzij de speciale openingen voor de gordel, past een ABC Design voetenzak perfect in een ABC Design buggy.

Lees meer...

ABC Design

ABC Design ontwerpt producten met baby’s en houdt hun behoeften voor ogen. Steeds weer kijkt ABC Design wat het beste is voor het welzijn en de gezondheid van baby’s. Verder probeert ABC Design het ouders en verzorgers gemakkelijker te maken in de zorg voor hun kleintje.

Bestel online

Een ABC Design voetenzak van jouw wensen bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Indien jouw order en online betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, bezorgen wij de ABC Design voetenzak in de regel al de volgende dag. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de voetenzak bij ons op voorraad is.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  ABC Design Diamond Winter Voetenzak

  In de ABC Design Diamond Winter Voetenzak zit je kindje heerlijk comfortabel en warm in jouw ABC Design kinderwagen. De voetenzak open en sluit je eenvoudig met een rits en is voorzien van gordel openingen
  72,90
 • Quick view

  ABC Design Fashion Winter Voetenzak

  In de ABC Design Fashion Winter Voetenzak zit je kindje heerlijk comfortabel en warm in jouw ABC Design kinderwagen. De voetenzak open en sluit je eenvoudig met een rits en is voorzien van gordel openingen.
  79,90
 • Quick view

  ABC Design Classic Winter Voetenzak

  In de ABC Design Classic Winter Voetenzak zit je kindje heerlijk comfortabel en warm in jouw ABC Design kinderwagen. De voetenzak open en sluit je eenvoudig met een rits en is voorzien van gordel openingen.

  69,90

  62,90

 • Quick view

  ABC Design Tulip Diamond Voetenzak

  In de ABC Design Tulip Diamond Voetenzak ligt je kindje heerlijk comfortabel en warm in jouw ABC Design Tulip autostoel. De voetenzak open en sluit je eenvoudig met een rits en is voorzien van gordel openingen.

  Normale prijs: 54,90

  Special Price 51,90

4 Resultaten
Trustpilot