Elodie Details, Voetenzak

Bamboom voetenzakken

 

Geef je kindje een lekkere warme Bamboom voetenzak. Bamboom voetenzakken zijn gemaakt voor allerlei momenten op een dag: in de wipstoel, in de kinderwagen of in de wieg. Meestal zit er in Bamboom voetenzakken openingen voor een veiligheidsgordel. Hierdoor kun je de voetenzak bijvoorbeeld ook gebruiken in een buggy.

Lees meer...

 

Reiniging van een Bamboom voetenzak

Bamboom voetenzakken zijn gemaakt voor dagelijks en intensief gebruik. De gebruikte stof is van goede kwaliteit en blijft lang mooi. Je kunt Bamboom voetenzakken meestal prima uitwassen in de wasmachine, bijvoorbeeld op 30°C.

 

De voordelen van bamboestof

Bamboom voetenzakken zijn gemaakt van bamboestof, vandaar de merknaam ‘Bamboom’. Bamboe is een natuurlijke stof die nauwelijks bacteriën aantrekt. Hierdoor is deze stof heel gezond voor je kindje. Daarnaast is bamboestof heel prettig doordat het gemakkelijk vocht opneemt en veel lucht doorlaat. Dit betekent dat je kindje het in een Bamboom voetenzak minder snel te warm krijgt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Iglo Mini Soft Stone Voetenzak

  De Bamboom Iglo Mini Soft Stone Voetenzak zorgt voor optimale warmte. De voetenzak beschikt over openingen voor veiligheidsgordel en is geschikt voor in de wieg, wipstoel en reiswieg.
  89,95
 • Quick view

  Bamboom Igloo Mini New Vintage Voetenzak

  De Bamboom Igloo Mini New Vintage Voetenzak zorgt voor optimale warmte. De voetenzak beschikt over openingen voor veiligheidsgordel en is geschikt voor in de wieg, wipstoel en reiswieg.
  89,95
2 Resultaten