Elodie Details, Voetenzak

Bemini voetenzakken

 

Geef je kindje een comfortabele Bemini voetenzak. De meeste Bemini voetenzakken zijn universeel. Dat betekent dat ze passen in de meeste buggy’s en autostoeltjes. Vaak heeft een Bemini voetenzak een speciale opening voor de gordel. Soms zit aan een Bemini voetenzak zelfs een mutsje vast. Dat is lekker warm voor je kindje.

Lees meer...

 

Over Bemini

Bemini is een Belgisch label van textielproducten voor baby’s, gemaakt van de zachtste stoffen. Het welzijn van jouw kindje staat bij Bemini bovenaan. Alle producten, waaronder voetenzakken, voelen heerlijk zacht aan voor je kindje. Verder vindt Bemini het belangrijk dat de producten voor jou als ouder of verzorger heel gebruiksvriendelijk zijn.

 

De veiligheid van Bemini voetenzakken

Alle Bemini voetenzakken voldoen aan de veiligheidseisen. Bemini zoekt voor haar voetenzakken de allerbeste stoffen uit. De gebruikte stoffen zijn allemaal Oeko-Tex® gecertificeerd. Dit betekent dat deze stoffen geen toxische deeltjes bevatten die schadelijk zijn voor het lichaam en het milieu.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bemini Biside Softy Stary Voetenzak

  De Bemini Biside Softy Stary Voetenzak is heerlijk warm en comfortabel. De voetenzak is geschikt voor alle groep 0 en 1 autostoelen en kan ook gebruikt worden voor in de kinderwagen of reiswieg.
  69,90
 • Quick view

  Bemini Biside Bamboe Voetenzak Grizou

  De Bemini Biside Bamboe Voetenzak Grizou is heerlijk warm en comfortabel. De voetenzak is geschikt voor alle groep 0 en 1 autostoelen en kan ook gebruikt worden voor in de kinderwagen of reiswieg.
  64,90
2 Resultaten