kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Cybex voetenzak

Met een warme Cybex voetenzak maak je jouw Cybex kinderwagen helemaal compleet. Je kindje ontvangt bescherming tegen regen, wind en kou. Cybex voetenzakken zijn gemaakt van goede materialen, zoals fleece en waterafstotend leer.

Lees meer...

Over Cybex

Cybex maakt kinderwagens, autostoeltjes, buggy’s en buikdragers met een mooie urban look. Natuurlijk brengt Cybex ook bijpassende accessoires op de markt, zoals voetenzakken. Veiligheid heeft bij Cybex grote prioriteit. Veel Cybex producten bevatten innovatieve veiligheidsdetails om je kindje nóg beter te beschermen. Daarnaast hecht Cybex ook veel waarde aan functionaliteit en een mooi design.

Direct bestellen

Bestel de Cybex voetenzak van jouw keuze direct online via onze website. Doe je dit op een werkdag vóór 20:00 uur en betaal je direct online, dan krijg jij de voetenzak in de meeste gevallen de volgende dag al gratis thuisgestuurd.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Platinum Simply Flowers Voetenzak

  In de Cybex Platinum Simply Flowers Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  209,95
 • Quick view

  Cybex We The Best Voetenzak Blue

  In deze stijlvolle Cybex We The Best Voetenzak Blue wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.

  229,95

  209,95

 • Quick view

  Cybex Karolina Kurkova Voetenzak

  In de Cybex Karolina Kurkova Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.

  229,95

  209,95

 • Quick view

  Cybex Platinum Voetenzak

  In de Cybex Platinum Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  129,99
 • Quick view

  Cybex Gold Voetenzak

  In de Cybex Gold Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De Cybex voetenzak is gevoerd met fleece materiaal die zacht aanvoelt en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.

  99,95

  89,95

 • Quick view

  Cybex Snøgga Voetenzak

  In de stijlvolle Cybex Snøgga Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De lichtgewichte voetenzak is voorzien van warm en ademend ThinsulateTM-vulling en wasbaar in de wasmachine.

  79,95

  59,-

 • Quick view

  Cybex Petticoat Voetenzak Red

  In deze stijlvolle Cybex Petticoat Voetenzak Red wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.

  239,95

  169,95

 • Quick view

  Cybex Snøgga Mini Voetenzak

  In de Cybex Snøgga Mini Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De lichtgewichte voetenzak is voorzien van warm en ademend ThinsulateTM-vulling en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 59,46

8 Resultaten
Trustpilot