Elodie Details, Voetenzak

Elodie Details voetenzakken

 

Een leuke aanbieding aan assortiment voetenzakken van Elodie Details vind je online bij Babypark. Een voetenzak van Elodie Details is zeker geen overbodige luxe met het vaak gure weer. Vrijwel elke voetenzak van Elodie Details is zowel wind- als waterdicht. In de winter kun je je kindje heerlijk instoppen in deze warme voetenzak, en in de zomer staat deze voetenzak opengeritst ook nog eens erg leuk in jouw kinderwagen. Je ritst dan gewoon de bovenkant van de voetenzak eraf. Elodie Details voetenzakken hebben moderne en verrassende prints die je niet overal tegenkomt. Voor elk wat wils. Door de unieke pasvorm passen de voetenzakken van Elodie Details perfect in vrijwel elke kinderwagen.

 

Lees meer...

Handige Elodie Details voetenzakken

Doordat de Elodie Details voetenzak is voorzien van goed geplaatste inkepingen, kun je gewoon de gordel van je kinderwagen blijven gebruiken. Ook als jouw kinderwagen een 5-punts gordel heeft, is dit nog steeds mogelijk. Met een elastisch koord kun je de bovenrand mooi aansluiten aan het gezichtje van je kindje als het erg koud is. Is de Elodie Details voetenzak vies geworden, dan was je deze gewoon even uit in de wasmachine.

 

In stijl op pad met je kindje

Veel Elodie Details voetenzakken zijn gemaakt van stoffen met leuke dessins. Andere Elodie Details voetenzakken zijn effen en hebben een stoere uitstraling. Sommige Elodie Details voetenzakken bestaan aan de buitenkant uit lekker warm, vachtachtig materiaal. Deze voetenzakken zien er extra speciaal uit. Dankzij zo’n voetenzak ga je in stijl met je kindje op pad. Onze Elodie Details voetenzakken bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur? Dan bezorgen wij jouw voetenzak van Elodie Details in de regel morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de Elodie Details voetenzak bij ons op voorraad is.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Voetenzak Tender Blue

  De Elodie Details Voetenzak Tender Blue is handig als het kouder wordt. In de stijlvolle voetenzak blijft je kindje heerlijk warm en is het beschermt tegen kou, wind en regen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  209,-
 • Quick view

  Elodie Details Voetenzak Midnight Bells

  De Elodie Details Voetenzak Midnight Bells is handig als het kouder wordt. In de stijlvolle voetenzak blijft je kindje heerlijk warm en is het beschermt tegen kou, wind en regen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  139,-

  118,-

2 Resultaten