Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagen voetenzak

GB voetenzakken

Vul jouw GB buggy aan met een bijpassende GB voetenzak. Vooral tijdens koude dagen is een GB voetenzak heel fijn. Meestal is een GB voetenzak gevoerd met fleece dat heerlijk zacht aanvoelt voor je kindje. Verder is de buitenkant van een GB voetenzak vaak wind- en waterafstotend. Vooral tijdens winterse temperaturen is dat ideaal.

Lees meer...

Over GB

GB (Goodbaby) is een Amerikaans label. GB maakt buggy’s, kinderwagens, autostoeltjes en bijbehorende accessoires. Bij al haar ontwerpen hecht GB veel waarde aan innovatie en een mooie, trendy stijl. De producten zijn uitgebreid getest en voldoen aan de veiligheidsnormen. Behalve voetenzakken verkopen wij ook andere producten van GB. Deze vind je ook in onze webshop.

Bestel een GB voetenzak

GB voetenzakken zijn online te bestellen via onze webshop. Wij leveren jouw bestelling bij je thuis af. Over het algemeen bezorgen wij jouw bestelling al de volgende dag. Voorwaarde is dat je vóór 20.00 uur online bestelt en betaalt. Vanzelfsprekend dient de GB voetenzak wel bij ons op voorraad te zijn.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • GB Gold Voetenzak
    79,99 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    2 producten

    Populariteit
    Oval loader