kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Joie voetenzak

Vul jouw Joie kinderwagen aan met een bijpassende Joie voetenzak. Een goede voetenzak is eigenlijk onmisbaar. Hierin ligt je kindje heerlijk beschut tegen de regen en de wind. Je kindje heeft het bovendien niet koud meer. De voetenzak geeft je kindje onderweg de warmte die het nodig heeft.

Lees meer...

Over Joie

Joie maakt haar producten met dit doel voor ogen: het werk van jonge ouders verminderen en daarvoor in de plaats meer plezier geven. Joie doet er dan ook alles aan om elk product zo praktisch mogelijk te maken. Joie maakt allerlei producten voor baby’s, waaronder kinderstoelen, kinderwagens en autostoeltjes.

Bestel een Joie voetenzak

De Joie voetenzak van jouw wensen bestel je gemakkelijk via onze webshop. Bestel je op een werkdag voor 20.00 uur? Dan wordt je bestelling met jouw favoriete Joie voetenzak in de meeste gevallen de volgende dag al gratis thuisbezorgd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joie Chrome Voetenzak Dynasty

    De Joie Chrome Voetenzak is geschikt voor in de Joie Chrome kinderwagen. Met deze voetenzak zit je kindje heerlijk warm en kun je er met een gerust hart op uit trekken.
    39,95
1 Resultaten
Trustpilot