kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Handige voetenzakken van Joolz

 

Koop een Joolz voetenzak voor je baby
Een voetenzak is ontzettend handig voor als je veel met je kindje onderweg bent. Deze kun je namelijk gebruiken voor de wandel- of kinderwagen. Als je besluit de Joolz voetenzak te kopen dan weet je zeker dat je een voetenzak hebt die lekker warm is. Mocht het plotseling te warm worden, dan kun je de bovenkant er gewoon afritsen. Ook heeft deze voetenzak een ventilatieopening aan het voeteneinde, zodat er ook een beetje lucht bij kan komen.

Lees meer...

 

Verschillende mooie Joolz voetenzakken
Bij Babypark kun je verschillende mooie Joolz voetenzakken online kopen. Neem een kijkje op de site om te zien welke kleur je het mooiste vindt. Misschien kun je er meteen een passend jasje bij kopen of iets anders dat er leuk bij staat. De voetenzak van Joolz is af en toe in de aanbieding bij Babypark. Dit scheelt je een hoop geld, dat je dan weer kunt gebruiken om iets ander voor je kinderen te kopen. Profiteer van de service die Babpark je biedt en kijk meteen in de webshop.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Uni 2 Polar Slaapzak Silver

  In deze Joolz Uni 2 Polar Slaapzak heeft je kindje geen last van de regen, kou en wind. De stijlvolle slaapzak van Joolz is geschikt voor alle seizoenen en past goed bij de Joolz Day en Joolz Geo kinderwagens.

  229,95

  206,96

 • Quick view

  Joolz Essentials Nest

  Het Joolz Essentials Nest is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden en is te gebruiken in combinatie met een autostoeltje of de reiswieg van de Joolz Day of de Joolz Geo kinderwagen. Zo zit je kindje heerlijk warm.
 • Quick view

  Joolz Day Slaapzak

  Ga voorbereid op reis. De Joolz Slaapzak is geschikt voor alle 4 seizoenen en je kindje zit altijd warm en beschut.
 • Quick view

  Joolz Uni 2 Slaapzak

  De Joolz Uni 2 Slaapzak biedt optimale bescherming tegen regen, kou en wind wanneer je kindje in de kinderwagen ligt. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen en kan met de hand worden gewassen.

  119,95

  89,-

4 Resultaten
Trustpilot