kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Koeka voetenzak

Koeka is een van origine Nederlands merk dat als sinds eind jaren 90 actief is. De naam is afkomstig van het neefje van een van de oprichters die zijn speendoekje ‘Koeka’ noemde. Het speendoekje met lus was ook het eerste product van dit merk dat tot doel heeft om functionele producten te ontwerpen die ook goed matchen met het interieur. Kenmerkend voor Koeka is het gebruik van badstof voor hun producten maar we zien nu ook steeds vaker gebreide artikelen. Voor de voering kiest Koeka vooral voor flanel en teddy. Koeka is een merk dat inmiddels ook in vele landen buiten Nederland wordt verkocht. In Nederland koop je jouw Koeka producten natuurlijk bij Babypark. Als een van de grootste babywinkels in Europa hebben we ruime voorraden en bieden wij tevens de laagsteprijsgarantie. Be-kijk bijvoorbeeld eens de lekkere warme voetenzak van Koeka.

Lees meer...

Koeka voetenzak assortiment

Wie in de markt is voor voetenzakken doet er goed aan een blik te werpen op de Koeka-collectie in het assortiment van Babypark. De mooie en kwalitatief hoogwaardige voetenzakken bieden vaak handige opties zoals speciale openingen voor de gordeltjes van buggy’s en sommige autostoeltjes (lees de omschrijvingstekst voor meer informatie over de compatibiliteit met jouw autostoeltje). Door het gebruik van klittenband aan de bovenkant kan er ook een mutsje worden gemaakt om naast de voeten ook het hoofdje warm te houden. Sommige voetenzakken hebben ook een TOG-waarde (Thermal Overall Grade ) die aangeeft hoe warm het product is (van 0-4). Let wel dat deze waarde geldt voor gebruik bij kamertemperatuur en je ook altijd rekening moet houden met omgevingsfacto-ren en de warmte van de kleding die jouw kindje draagt.

Bestellen voetenzak Koeka

Heb je het juiste model gevonden voor jouw gebruik? Dan kun je eenvoudig en veilig de bestelling plaatsen in onze moderne webshop. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag (indien op voorraad). Voor bestellingen met een totale bestelwaarde van 20 euro of meer geldt dat we gratis bezorgen. Je kunt ook altijd eens gezellig langs komen in een van onze megasto-res. Hier vind je naast de Koeka voetenzak ook vele andere schitterende artikelen van dit merk maar ook van andere A-merken. Je vindt een lijst met adressen en openingstijden in onze webshop.

7 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Royan Voetenzak

  In de Koeka Royan Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en past met de 3 en 5-puntsgordel opening in diverse groep 0 autostoelen.
  59,95
 • Quick view

  Koeka Malmo Teddy Voetenzak

  In de Koeka Malmo Teddy Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en past met de 3 en 5-puntsgordel opening in diverse groep 0 autostoelen.
  74,95
 • Quick view

  Koeka Denver Teddy Voetenzak

  In de Koeka Denver Teddy Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en past met de 3 en 5-puntsgordel opening in diverse groep 0 autostoelen.
  84,95
 • Quick view

  Koeka Oddi Teddy Voetenzak

  In de Koeka Oddi Teddy Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en past met de 3 en 5-puntsgordel opening in diverse groep 0 stoelen.
  84,95
 • Quick view

  Koeka Oddi Teddy Buggy Voetenzak

  In de stijlvolle en zachte Koeka Oddi Teddy Buggy Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm in de buggy. De voetenzak is gemaakt van zacht materiaal en past dankzij de 3-puntsgordel opening in diverse buggy’s.
  89,95
 • Quick view

  Koeka Oslo Wafel / Teddy Buggy Voetenzak

  In de Koeka Oslo Wafel / Teddy Buggy Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm in de buggy. De stijlvolle voetenzak is gemaakt van zacht materiaal en past dankzij de 3-puntsgordel opening in diverse buggy’s.
  89,95
 • Quick view

  Koeka Vik Teddy Voetenzak

  In de Koeka Vik Teddy Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en past dankzij de 3 en 5-puntsgordel opening in diverse groep 0 autostoelen.
  84,95
7 Resultaten
Trustpilot