kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Aanbieding voor stijlvolle Maxi-Cosi voetenzakken

 

Veilig vervoer met het kwaliteitsmerk Maxi-Cosi
Het succesvolle merk Maxi-Cosi is een grote naam op het gebied van autostoeltjes, kinderwagens en babydragers. Naast deze spullen heeft Babypark ook alle mogelijke accessoires voor babyvervoer in het assortiment. Met Maxi-Cosi kunnen jij en je baby de wereld veilig verkennen! Kijk bijvoorbeeld online eens naar een comfortabele Maxi-Cosi voetenzak.

Lees meer...

 

Praktisch ontwerp en prachtig vormgegeven
Je kindje heerlijk warm en comfortabel vervoeren in de kinderwagen of buggy. Dat kun je in een handomdraai met een zacht en knus aanvoelende voetenzak van Maxi-Cosi. De voetenzakken hebben altijd een slim ontwerp met handige snufjes en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Ze kunnen ook snel en gemakkelijk geopend worden.

 

Handige informatie
Wil je ook een luxe Maxi-Cosi voetenzak kopen? Informatie over de voering en het wassen van de voetenzakken van Maxi-Cosi vind je onder Productinformatie. Bovendien zijn er regelmatig producten in de aanbiedin gin de webshop van Babypark Neem dus snel eens een kijkje.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak

    De Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak houdt de voetjes van je kindje heerlijk op temperatuur. De voetenzak is dankzij de openingen voor de gordels te gebruiken op alle Maxi-Cosi buggy's en kinderwagens.

    95,-

    49,95

1 Resultaten
Trustpilot