kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Skip Hop voetenzakken

 

Een Skip Hop voetenzak houdt je kindje warm tijdens een wandeling met de buggy. Het voordeel van een Skip Hop voetenzak is dat deze in de meeste buggy’s past. Veel Skip Hop voetenzakken bestaan uit meerdere lagen. Je kunt zelf de dikte bepalen.

Lees meer...

 

Voor wisselende seizoenen

Voor het voorjaar en de zomer gebruik je bijvoorbeeld één laag van de Skip Hop voetenzak en voor de winter twee lagen. Dat is natuurlijk ideaal. Op die manier heb je in elk seizoen de meest ideale voetenzak. Deze eigenschap geldt niet voor elke Skip Hop voetenzak. Lees voor gedetailleerde productinformatie van elke voetenzak de uitgebreide productbeschrijving.

 

Handige details

Skip Hop voetenzakken zijn vaak wind- en waterproof. Als je kindje vieze schoenen aan heeft, kun je soms de onderkant openmaken. Zo blijft de Skip Hop voetenzak binnenin zoveel mogelijk schoon. Mocht de voetenzak toch vies worden, dan kun je deze uitwassen in de wasmachine.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Skip Hop Voetenzak Three Season Black

    Deze warme Skip Hop voetenzak maakt een winterse wandeling heerlijk warm voor je kindje. Deze voetenzak is geschikt voor een kinderwagen of buggy. De voetenzak is gemaakt van zacht comfortabel materiaal.
    149,90
1 Resultaten