kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

UPPAbaby voetenzakken

Vul jouw UPPAbaby kinderwagen aan met een lekkere warme UPPAbaby voetenzak. Soms zijn de temperaturen laag. Bovendien zit je kindje de hele tijd stil. Dankzij de UPPAbaby voetenzak blijft je kindje tóch lekker warm.

Lees meer...

Ook voor extreme temperaturen

Een UPPAbaby voetenzak is wat dat betreft vaak heel uniek. Veel UPPAbaby voetenzakken zijn winddicht en waterafstotend. Zelfs tijdens Siberische temperaturen van -20°C tot -29°C, geeft een UPPAbaby voetenzak meestal voldoende warmte. Niet elke UPPAbaby voetenzak is natuurlijk precies hetzelfde. Bekijk daarom voor specifieke details de uitgebreide productbeschrijvingen op deze website.

Over UPPAbaby

Het Amerikaanse bedrijf UPPAbaby heeft de missie om hoge kwaliteit babyproducten te maken die de behoeften van jou als ouder of verzorger vervullen. UPPAbaby vindt het ook belangrijk dat deze producten de stijl dragen die je al gewend was toen je nog niet de zorg voor een kleintje had. UPPAbaby producten zien er dan ook heel trendy en stijlvol uit.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby Cozy Ganoosh Voetenzak

  De UPPAbaby Cozy Ganoosh Voetenzak is een slimme accessoire voor jouw UPPAbaby kinderwagen. In deze warme, winddichte en waterafstotende voetenzak zit je kindje gedurende de wandeling heerlijk comfortabel.
  135,-
 • Quick view

  UPPAbaby Ganoosh Light Voetenzak

  De UPPAbaby Ganoosh Light Voetenzak is een slimme accessoire voor jouw UPPAbaby kinderwagen. In deze warme, winddichte en waterafstotende voetenzak zit je kindje gedurende de wandeling heerlijk comfortabel.
  135,-
 • Quick view

  UPPAbaby Ganoosh Chevron Voetenzak

  De UPPAbaby Ganoosh Chevron Voetenzak is een slimme accessoire voor jouw UPPAbaby kinderwagen. In deze warme, winddichte en waterafstotende voetenzak zit je kindje gedurende de wandeling heerlijk comfortabel.
  139,-
3 Resultaten
Trustpilot