Mutsy zonnekappen

 

Geef je kindje onderweg voldoende bescherming tegen de zon en vul jouw Mutsy kinderwagen aan met een zonnekap. Op deze pagina vind je alle zonnekappen die op een Mutsy kinderwagen passen. De must-have voor jouw Mutsy kinderwagen tijdens de zonnige zomermaanden! De zonnekappen zijn vrij neutraal van kleur en passen dus bij elke Mutsy kinderwagen. Meestal verkopen wij Mutsy zonnekappen voor zowel de reiswieg als de wandelwageninzet. Het bevestigen van de Mutsy zonnekap is heel eenvoudig. Heb je de Mutsy zonnekap niet meer nodig, dan haal je deze met hetzelfde gemak weer van de wagen af.

Lees meer...

 

Zonnekap Mutsy met UV-scherm

Onze zonnekappen van Mutsy bevatten meestal een UV-scherm. Een UV-scherm beschermt je kindje tegen de felle zonnestralen. Je trekt het scherm over de hele kinderwagen heen. Zo zit je kindje ook tijdens warme dagen heel comfortabel in de Mutsy kinderwagen. Het zilverkleurige scherm weerkaatst het zonlicht. Hierdoor zit je kindje onder het scherm tamelijk koel. Je kindje kan gewoon door het scherm naar buiten kijken. Ook mét scherm heeft je kindje dus nog genoeg uitzicht. Dat is wel zo fijn, toch?  

 

Over Mutsy

Als je een kindje krijgt, ga je een tijd tegemoet van liefdevolle momenten, maar ook een tijd waarin je moet zoeken naar nieuw evenwicht. Mutsy helpt je daarbij, door het maken van mooie, comfortabele en betrouwbare kinderwagens. Zo kun je met een gerust hart met je kindje op pad. Mutsy maakt al sinds 1937 kinderwagens en heeft dus al jarenlange ervaring opgedaan. Allerlei generaties zijn opgegroeid met Mutsy. Bestel vandaag nog een zonnekap of UV-scherm online via Babypark.nl. Indien wij jouw order en online betaling nog vóór 20:00 uur ontvangen, krijg jij je bestelling al de volgende dag al thuisbezorgd, mits jouw uitgekozen zonnekap Mutsy bij ons op voorraad is.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy Evo UV Scherm

  Het UV scherm voor de Mutsy Evo kinderwagen biedt optimale bescherming en verkoeling in de warme periodes van het jaar.
  34,95
 • Quick view

  Mutsy Nio UV Scherm

  Het UV scherm voor de Mutsy Nio kinderwagen biedt optimale bescherming en verkoeling in de warme periodes van het jaar.
  37,95
2 Resultaten