Quinny zonnekap

 

Quinny werd in 1950 in Den Haag opgericht. Eind jaren negentig brak het merk ook internationaal door. Begin deze eeuw werd het overgenomen door de Dorel Group en het merk is nu een toonaangevend kinderwagenmerk met wereldwijde distributie. In Nederland kun je terecht in de webshop en megastores van Babypark voor de artikelen van Quinny. Dit heeft als voordeel dat het automatisch onder onze laagsteprijsgarantie valt waardoor jij nooit teveel betaalt. We hebben vele verschillende producten van Quinny in ons assortiment waaronder bijvoorbeeld Quinny zonnekappen. Met deze mooie zonnekappen wissel je leuk af met de kap die origineel bij de kinderwagen of wieg geleverd werd.

Lees meer...

 

Assortiment zonnekap Quinny

Quinny richt zich op de urban ouder die naar een praktische maar stijlvolle oplossing zoekt. Zo introduceerde het merk met Zapp de meest compacte buggy ter wereld en had de Buzz een innovatief ontvouwsysteem. Allemaal designoplossingen die ervoor zorgen dat jouw leven als ouder eenvoudiger wordt gemaakt. Maar ook op het gebied van design springen de producten in het oog. Met de los verkrijgbare zonnekappen van Quinny kun je jouw kinderwagen of reiswieg van Quinny van een nieuwe look voorzien. De kap van waterafstotend textiel beschermt jouw kindje tegen alle typen weersomstandigheden. Bekijk goed voor welke modellen de kap geschikt is en kies vervolgens een van de vele kleuren die beschikbaar zijn.

 

Bestellen Quinny zonnekappen

Niet alleen betaal je gegarandeerd de laagste prijs voor de zonnekappen wanneer je die via Babypark bestelt, je betaalt ook nog eens geen verzendkosten. Verzending is namelijk gratis voor bestellingen van 20 euro of meer. Bestel voor 20:00 uur zodat we het nog dezelfde werkdag kunnen verzenden. Of kom de kappen en alle andere producten eens bekijken in de showroom van Babypark. Ons team aan verkoopspecialisten vertelt je er graag meer over en beantwoordt al jouw vragen. Op de website vind je de adressen en openingstijden van al onze megastores zodat je een vestiging in jouw regio kunt vinden.

3 Resultaten
 • Quick view

  Quinny Hubb Zonnekap

  Met de Quinny Hubb Zonnekap geef je jouw Quinny Hubb kinderwagen of Hux reiswieg een hele nieuwe look. De zonnekap is gemaakt van waterafstotend materiaal en kan met behulp van een rits worden verlengd.
  69,-
 • Quick view

  Quinny Zapp XL Zonnekap

  Met de Quinny Zapp XL Zonnekap geef je jouw Quinny Zapp, Zapp Flex of Zapp Flex Plus een hele nieuwe look. De zonnekap is gemaakt van waterafstotend materiaal en kan met behulp van een rits gemakkelijk worden verlengt.
  69,-
 • Quick view

  Quinny Zapp Zomer Zonnekap Frost

  De Quinny Zapp Zomer Zonnekap is een handige accessoire geschikt voor de Quinny Lux, Quinny Zapp Flex en Zapp Flex Plus buggy. De zonnekap biedt optimale bescherming tegen de zon.

  69,-

  58,95

3 Resultaten