Cybex, Cybex kinderwagen, Kinderwagens

Easywalker kinderwagens

Zoek je een Easywalker kinderwagen? Dan ben je bij Babypark aan het goede adres. Op deze pagina vind je ons volledige assortiment met kinderwagens van Easywalker. Ook in onze 10 megastores in Nederland kun je terecht voor een uitgebreid Easywalker aanbod. Onze megastores zijn voorzien van een heus kinderwagen testparcours waardoor je de Easywalker kinderwagens op allerlei verschillende terreinen uit kunt proberen. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je alle unieke eigenschappen en handige uitlegvideo's van de verschillende kinderwagens van Easywalker. 

Lees meer...

Easywalker kinderwagen met of zonder reiswieg

Easywalker kinderwagens kun je met en zonder reiswieg bestellen. Een reiswieg gebruik je in de eerste maanden voor het vervoeren van je kindje. Een reiswieg ligt comfortabel en veilig voor je kindje. Omdat je kindje pas vanaf een maand of 6/7 zelf kan gaan zitten kun je niet direct het zitgedeelte van de Easywalker kinderwagen gebruiken. Als alternatief voor een reiswieg kun je ook met behulp van apart verkrijgbare autostoel adapters een baby autostoeltje op het frame van je kinderwagen bevestigen. Zo kun je je kindje al vanaf dag één comfortabel vervoeren in een Easywalker kinderwagen.   

 

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Charley Kinderwagen

  De Easywalker Charley Kinderwagen is lichtgewicht (8 kg) en compact. Ideaal voor gebruik in de stad! Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al gebruiken vanaf geboorte.
  549,99
 • Quick view

  Easywalker Charley Kinderwagen 2-in-1

  De Easywalker Charley Kinderwagen 2-in-1 is lichtgewicht (8 kg) en compact. Ideaal voor gebruik in de stad! Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de praktische kinderwagen al gebruiken vanaf geboorte.

  628,-

  549,99

2 Resultaten