Stokke

Joie kinderwagens

In het assortiment van Joie vind je kinderwagens voor ieder wat wils. Of je op zoek bent naar een veelzijdige 2-in-1 kinderwagen, een handige duowagen of een praktische kinderwagen: in het assortiment van Joie vind je wellicht wat je zoekt. De kinderwagens hebben veelal een neutrale kleurstelling waardoor je er niet snel op uitgekeken raakt. Joie kinderwagens hebben een praktisch design met veel handige eigenschappen zoals een grote boodschappenmand en een extra grote zonnekap. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie over een specifieke Joie kinderwagen.

Lees meer...

Joie kinderwagens uitproberen

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met kinderwagens van Joie. Niet alleen online vind je ons Joie aanbod, in veel winkels zijn ook showmodellen van Joie aanwezig. Zo kun je op ons kinderwagen testparcours zelf ervaren hoe de Joie kinderwagen rijdt op diverse ondergronden. Ook kun je meteen verschillende kinderwagens uitproberen om de verschillen te ontdekken. Onze productspecialisten helpen je graag met een vrijblijvend advies op maat zodat jij de winkel uitwandelt met een Joie kinderwagen die perfect bij jou en je levensstijl past.

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joie Chrome DLX Kinderwagen

    De Joie Chrome DLX kinderwagen voldoet aan de wensen van de moderne ouder. De kinderwagen is praktisch in gebruik en beschikt over een ruime boodschappenmand en een grote zonnekap.
    299,-
1 Resultaten