Kinderwagen, kinderwagens, Thule

MiGo

Het merk MiGo heeft betaalbare, praktische en ook nog eens stijlvolle kinderwagens. De kinderwagens zijn van goede kwaliteit, bewegen soepel en bieden comfort aan je kindje. Zokun je je kindje overal veilig mee naartoe nemen. De MiGo kinderwagen is geschikt vanaf de geboorte tot 17 kg. Dit betekent dat de kinderwagen met je kindje mee kan groeien en de MiGo kinderwagen jaren mee gaat.

Lees meer...

MiGo kinderwagen

De MiGo kinderwagens zijn erg praktisch en makkelijk in gebruik, ook als je veel onderweg bent. De MiGo kinderwagen is eenvoudig en snel in te klappen tot een compact pakket. Hierdoor valt de MiGo kinderwagen ook goed op te bergen en neemt de kinderwagen weinig ruimte in beslag. Het boodschappen mandje onder de wagen is ruim genoeg voor een boodschap of verzorgingstas en is goed te bereiken. De kleuren van de MiGo kinderwagens zijn licht en neutraal deze kleuren stralen rust uit.

Veiligheid en comfort

De kinderwagens van MiGo hebben een sterk frame en vering op de wielen. Zodat jij en je kindje zorgeloos van een mooie wandeling kunnen genieten. Door de grote zonnekap blijft je kindje beschermd tegen zon, wind en regen. De kinderwagen van MiGo biedt extra comfort, zowel in het zitje als in de reiswieg word het lichaam van je kindje ondersteund. Veiligheid is erg belangrijk, daarom is het zitje voorzien van een 5-puntsgordel en een veiligheidsbeugel. Op deze manier zit je kindje altijd veilig in de MiGo kinderwagen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Migo Giulia Kinderwagen 2-in-1 Grey

    Met de Migo Giulia Kinderwagen 2-in-1 Grey kun je je kindje als pasgeboren baby en als peuter en kleuter vervoeren totdat je kindje circa 17 kg weegt. De kinderwagen stuurt soepel en biedt veel comfort.
    199,-
1 Resultaten