Silvercross Aston Martin, Silvercross Aston Martin kinderwagen, kinderwagen Silvercross Aston Martin

Silver Cross kinderwagens

Zoek je echt even wat anders? Dan is een Silver Cross kinderwagen wellicht iets voor jou! De unieke, klassieke ontwerpen van premium kwaliteit laten menig hart sneller slaan. Kan het jou niet opvallend genoeg? Dan kun je ook voor een felgekleurde uitvoering van een Silver Cross kinderwagen gaan. Zo weet je zeker dat je opvalt wanneer je trots met je kindje over straat gaat! In veel van onze winkels kun je de Silver Cross kinderwagens bewonderen en uitproberen. Niet iedere winkel heeft hetzeflde aanbod, dus als je voor een specifieke kleur of model komt kun je het beste van tevoren even contact met ons opnemen via de contactgegevens die je elders op de website vindt.

Lees meer...

Opvallend design en uitstekende kwaliteit

De Silver Cross kinderwagens staan bekend om hun retro uitstraling in combinatie met topkwaliteit. De kinderwagens ademenen één en al luxe uit, dat is voor zowel jou als je kindje prettig. De vering en slijtvaste stoffen zorgen voor een comfortabele wandeling waarbij je niet gehinderd zal worden door oneffenheden in het wegdek of weersomstandigheden. Voor de meeste Silver Cross kinderwagens zijn extra accessoires verkrijgbaar waarmee je nog meer uit je kinderwagen kunt halen. Adapters zijn bijvoorbeeld ideaal om een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame van de Silver Cross kinderwagen te bevestigen. Sommige kinderwagens zijn uit breiden met een extra zitje waardoor je in een handomdraai een duowagen maakt van de kinderwagen.

 

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Silver Cross Balmoral Kinderwagen

  De Silver Cross Balmoral is het neusje van de zalm op het gebied van klassieke kinderwagens. De kinderwagen is comfortabel dankzij het c-veer chassis en een lust voor het oog door de hand gestikte details.
  2.399,-
 • Quick view

  Silver Cross Vintage Balmoral Kinderwagen

  De Silver Cross Vintage Balmoral Kinderwagen is een bijzondere klassieke kinderwagen. De kinderwagen is handgemaakt in Yorkshire en biedt zowel de passagier als de bestuurder comfort door het unieke c-veer chassis.
  2.599,-
 • Quick view

  Silver Cross Kensington Kinderwagen

  Als er één kinderwagen is waarmee je je kindje in stijl kunt vervoeren dan is dat de Silver Cross Kensington Kinderwagen. Deze klassieker in een Brits design zit vol met unieke, met de hand afgewerkte details.
  1.999,-
3 Resultaten