Nuna, Nuna Oxford

Op avontuur met de Bugaboo Buffalo Kinderwagen

De ruime, veelzijdige en robuuste Bugaboo Buffalo is perfect uitgerust voor het rijden op ruiger terrein. Met deze Bugaboo kinderwagen (voor baby en kleuter) verloopt een rit door de stad net zo soepel als een tocht over onverhard terrein in het buitengebied. Net als alle andere Bugaboo kinderwagens, blinkt de Bugaboo Buffalo uit in hoge kwaliteit, slimme design, innovatieve functionaliteiten, smooth ride en gebruiksgemak. Een ideale wagen voor avontuurlijke ouders!

Lees meer...

Dankzij de 2-wielstand kies je zelf welke wielen je vooraan zet, de grote of de kleine. Dit zorgt ervoor dat je op elk terrein de meest geschikte wagen bij je hebt. De robuuste wielen zijn helemaal klaar voor een rit door de sneeuw, de duinen of het bos. Het rijden gaat altijd weer even vlot en gemakkelijk!

Weertype

Tijdens de wandeling genieten jij en je kind van allerlei slimme functies die de tocht meer dan aangenaam maken. Je kind ondervindt nauwelijks hinder van regen, zon en wind, want de uittrekbare kap geeft hem voldoende bescherming. In de wieg of ruime, hoge stoel komt hij helemaal tot rust.

Zitpositie

De stoel is in meerdere standen te verstellen, van zit- tot ligstand, zodat je kind zo plezierig mogelijk kan zitten of liggen. Praat het wel zo gemakkelijk als je kind met het gezicht naar jou toezit? Dan plaats je het stoeltje gewoon tegen de rijrichting in. Vindt je kind het toch wat prettiger om met de rijrichting mee te zitten? Dan draai je het stoeltje van de Bugaboo Buffalo kinderwagen gewoon weer om. Zo kun je de wagen steeds weer aanpassen aan jullie steeds veranderende wensen. De hoge stoelpositie heeft een groot voordeel: als ouder of verzorger bespaar je bij het in en uit de wagen tillen van je kind zoveel mogelijk je rug.

Gebruiksgemak

Dankzij de verstelbare duwbeugel, loop je altijd comfortabel achter de wagen, ongeacht je lengte. Voor wat langere ouders is deze wagen dan ook heel handig. Aan het eind van de rit klap je de wagen met stoeltje en al in tot een klein pakket, om hem vervolgens heel gemakkelijk op te kunnen bergen. Al met al is de Buffalo een droomwagen voor avontuurlijke ouders die ook weleens een wilde reis door de jungle willen ondernemen!

Jij hebt ook veel gemak van de opbergmogelijkheden die de Bugaboo Buffalo biedt. Zo hoeven je spullen (tot max. 16 kg) niet in de weg te zitten. De bagagemogelijkheden zijn ook nog eens heel toegankelijk, zodat je onderweg even snel je toerusting kunt aanspreken. Overigens kun je gerust tot max. 6 kg aan spullen aan de draagbeugel hangen. Tijdens uitgebreide testen bleek de Buffalo hier helemaal tegen bestand.

Lees minder...
1 Resultaten
 • - 18 % Limited edition
  Quick view

  Bugaboo Buffalo Atelier Kinderwagen 2-in-1

  De Bugaboo Buffalo Atelier Kinderwagen 2-in-1 is uitgebracht in een beperkte oplage. De kinderwagen valt op door de steenkleurige, gemêleerde stof en stoere zwarte details zoals het onderstel en bijpassende seatliner.

  1.229,-

  999,-

1 Resultaten