Bugaboo Cameleon³ Plus kinderwagen

De Bugaboo Cameleon³ Plus is de alleskunner in ons assortiment Bugaboo kinderwagens. Deze kinderwagen is niet voor niets vernoemd naar de kameleon, het diertje dat zich moeiteloos aanpast aan iedere situatie. De Bugaboo Cameleon³ Plus is verkrijgbaar in allerlei moderne kleurencombinaties. Bovendien kan de kinderwagen uitgebreid worden met een handig meerijdplankje. De Bugaboo Cameleon³ Plus wordt standaard geleverd inclusief reiswieg en een omkeerbaar zitdeelte zodat je al direct na de geboorte van de kinderwagen gebruik kunt gaan maken.

Lees meer...

Bestel jouw Bugaboo Cameleon³ Plus

De Bugaboo Cameleon³ Plus kinderwagen is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Maar dat is niet de enige plek om jouw favoriete Bugaboo kinderwagen bij ons te bestellen! Ook in onze megastores ben je van harte welkom. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag bij het kiezen van een kinderwagen die bij jou past. In onze winkels is het ook mogelijk om de  Bugaboo Cameleon³ Plus kinderwagen uit te proberen op een heus kinderwagen testparcours.

 

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon³ Plus Classic Kinderwagen 2-in-1 Zwart / Grey Melange

  Met de Bugaboo Cameleon³ Plus Classic Kinderwagen 2-in-1 Zwart / Grey Melange kom je samen met je kindje overal waar je wilt zijn. De kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg als een zitje en is bijzonder praktisch.
  979,-
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon³ Plus Kinderwagen 2-in-1 Alu

  Met de veelzijdige Bugaboo Cameleon³ Plus Kinderwagen 2-in-1 Alu kom je samen met je kindje overal waar je wilt zijn. De kinderwagen wordt geleverd met zowel een reiswieg als een zitje en is bijzonder praktisch in gebruik.

  999,-

  919,05

 • Quick view

  Bugaboo Cameleon³ Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart

  Met de veelzijdige Bugaboo Cameleon³ Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart kom je samen met je kindje overal waar je wilt zijn. De kinderwagen wordt geleverd met zowel een reiswieg als een zitje en is bijzonder praktisch in gebruik.

  999,-

  979,05

3 Resultaten