Cybex Agis M-Air 4 Kinderwagen

Met een Cybex Agis M-Air 4 kinderwagen ben je van alle gemakken voorzien. Deze kinderwagen is licht van gewicht en heel soepel te besturen. Dat maakt de Cybex Agis M-Air 4 ideaal voor gebruik in de stad. De kinderwagen kan een draaggewicht van maximaal 17 kg aan. Lees meer...

Het comfort van de Cybex Agis M-Air 4 kinderwagen

In de Cybex Agis M-Air 4 kinderwagen geniet je kindje van een optimaal comfort. De rugleuning van het zitje is verstelbaar. Het is mogelijk om de rugleuning helemaal horizontaal te leggen, zodat je kindje onderweg kan slapen. Op alle wielen zit vering, zodat je kindje minder last heeft van het rijden over hobbelig terrein. De XXL zonnekap beschermt je kindje tegen de zon.

Compact opvouwbaar

De Cybex Agis M-Air 4 kinderwagen is compact opvouwbaar. Het opvouwen gaat zo gemakkelijk dat hier slechts één hand bij nodig is. De Cybex Agis M-Air 4 is eenvoudig online te bestellen via Babypark.nl. Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Agis M-Air 4 Scuderia Ferrari Kinderwagen

  Met de Cybex Agis M-Air 4 Scuderia Ferrari Kinderwagen genieten jij en je kindje van de wandeling. De Agis M-Air 4 kinderwagen is gemaakt in samenwerking met Ferrari en heeft een lichtgewicht aluminium frame.
  259,95
 • Quick view

  Cybex Agis M-Air 4 Scuderia Ferrari Kinderwagen Victory Black

  Met de Cybex Agis M-Air 4 Scuderia Ferrari Kinderwagen Victory Black genieten jij en je kindje van de wandeling. De Agis M-Air 4 kinderwagen is gemaakt in samenwerking met Ferrari en heeft een lichtgewicht aluminium frame.
  259,95
2 Resultaten