Easywalker Charley kinderwagen

Ben jij geïnteresseerd in de Easywalker Charley kinderwagen? Op deze pagina vind je een handige uitlegvideo en een uitgebreide productbeschrijving van deze moderne kinderwagen. Ook kun je zien in welke kleurtjes de kinderwagen leverbaar is. Zie jij al een kleur waar je enthousiast van wordt? Je kunt de Easywalker Charley compleet maken met diverse apart verkrijgbare accessoires. De kinderwagen is zowel met als zonder reiswieg verkrijgbaar.

Lees meer...

In hoogte verstelbaar

De Easywalker Charley is op verschillende manieren aan te passen aan de wensen van jou en je kindje. De duwbeugel, de zonnekap, de rugleuning en het omkeerbare zitje zijn voorbeelden van elementen die steeds weer aangepast kunnen worden, bijvoorbeeld wanneer je kindje weer wat groter is geworden.

De Easywalker Charley kinderwagen online bestellen

De Easywalker Charley kinderwagen is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Wil je de kinderwagen liever uitproberen voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom in één van onze tien megastores! Onze ervaren productspecialisten helpen je graag.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Easywalker Charley Kinderwagen

    De Easywalker Charley Kinderwagen is lichtgewicht (8 kg) en compact. Ideaal voor gebruik in de stad! Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al gebruiken vanaf geboorte.
    499,-
1 Resultaten