Bugaboo Butterfly, Bugaboo, Bugaboo kinderwagen

Easywalker Harvey² Kinderwagen

De populaire Easywalker Harvey² is vernieuwd! De kinderwagen is een praktische en comfortabele kinderwagen met veel mogelijkheden. Door middel van een extra verkrijgbare as verleng je deze monowagen naar een duowagen. De wieg van de Harvey² is dusdanig veilig en comfortabel dat je kindje er zelfs een hele nacht in zou kunnen slapen. In vergelijking met de andere kinderwagens van Easywalker, is de Harvey² één van de lichtste en meest compacte die er is! Zeker een optie dus wanneer je veel met het OV reist of wanneer je woning alleen met een trap toegankelijk is.

Lees meer...

Aan te passen aan jouw wensen

Dankzij speciale hoogteadapters kun je het zitje wat hoger plaatsen. Op sommige momenten is dat extra handig, bijvoorbeeld als je je kindje meeneemt naar een restaurant. In een handomdraai plaats je het zitje op tafelhoogte, zodat je kindje er gezellig bij kan zitten. Zo heb je geen kinderstoel nodig. Op het frame van de Easywalker Harvey² past ook een autostoeltje. Dit is erg handig wanneer je met je kindje even snel een boodschapje moet doen, zo kan je kindje lekker blijven zitten.

De Easywalker Harvey² als duowagen

Elk zitje van de Easywalker Harvey² is geschikt voor maximaal 15 kg aan. Verstel je de kinderwagen in een duowagen, dan zit het voorste kind hoger dan het achterste kind. Je kunt het oudste kindje het beste in het onderste zitje laten zitten. Dit kindje kan dan gemakkelijk zelf in- en uitstappen. Bekijk de video en ontdek alle mogelijkheden van de Easywalker Harvey² kinderwagen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Exclusief bij Babypark
    Quick view

    Easywalker Harvey 2 Kinderwagen Exclusive Grey

    De Easywalker Harvey 2 Kinderwagen Exclusive Grey is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
    649,99
1 Resultaten
Trustpilot