Koelstra Binque Daily

Met de stoere, lichtgewichte Koelstra Binque Daily begeef je je moeiteloos in elke omgeving. Dankzij de twee vergrendelbare zwenkwielen aan de voorzijde neem je elk bochtje met gemak. Zelfs door de smalste steegjes en winkelgangen rijd je zo soepel als het maar kan.

Lees meer...

Zitpositie

De zitting past in twee richtingen op het frame: naar je toe of van je af. Je bepaalt dus zelf of je kindje naar jou kijkt of naar de wijde wereld. De zitting plaats je traploos van zit- naar slaapstand. Deze laatste positie is natuurlijk ideaal als je kindje onderweg moe is geworden en wil slapen.

Extra mogelijkheden

Bij de Koelstra Binque Daily is een voetenzak verkrijgbaar. Een voetenzak geeft je kindje in de kinderwagen lekker veel warmte. Verder kun je op het frame ook een babyautostoeltje plaatsen, dankzij speciale adapters. Ga je even snel een boodschapje doen, dan is dat ideaal. Je haalt het autostoeltje met kind en al uit de auto en klikt deze op het frame van de kinderwagen. Ondertussen slaapt je kindje gewoon verder.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Koelstra Binque Daily Kinderwagen 2-in-1

    Van de Koelstra Binque Daily heb je jarenlang dagelijks veel plezier. De kinderwagen heeft diverse handige eigenschappen en is comfortabel voor jou en je kindje. Maak kennis met deze lichtgewicht kinderwagen!
    549,-
1 Resultaten