Nuna, Nuna Oxford

Maxi-Cosi Zelia kinderwagen

De Maxi-Cosi Zelia is een handige 2-in-1 kinderwagen. In twee klikken heb je de zitting of de reiswieg op het frame geplaatst en je bent klaar om er op uit te gaan met je kindje. De Maxi-Cosi Zelia is te gebruiken totdat je kindje ongeveer 3,5 jaar oud is. Je kunt dus wel even met de wagen vooruit.

Lees meer...

Kinderwagen voor in de stad

Juist doordat deze kinderwagen van Maxi-Cosi lekker weinig weegt, heel wendbaar is en compact opvouwbaar, beleef je in de stad veel plezier aan deze kinderwagen. Met gemak bestuur je de Maxi-Cosi stoepje af, bochtje om. Je neemt de wagen gemakkelijk overal mee naartoe. Het opvouwen kan heel snel met slechts één hand gebeuren. De Maxi-Cosi Zelia wordt geleverd inclusief adapterset voor een Maxi-Cosi baby autostoeltje.

Comfort voor je kindje

De zitting van de Maxi-Cosi Zelia is op twee manieren op het frame te plaatsen: met de rijrichting mee of tegen de rijrichting in. Dankzij de bijgeleverde regenhoes ben je ook voorbereid op een regenbui. Bestel vandaag nog een handige Maxi-Cosi Zelia online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Maxi-Cosi Zelia Kinderwagen 2-in-1

    De Maxi-Cosi Zelia Kinderwagen 2-in-1 heeft een reiswieg die je in twee klikken kunt ombouwen tot zitje. Bovendien wordt de kinderwagen geleverd inclusief autostoel adapters. Een super flexibel reissysteem dus!
    249,-
1 Resultaten