Nuna, Nuna Oxford

Mima Zigi kinderwagen

De Mima Zigi kinderwagen is ideaal voor gebruik in de stad. Met gemak rijd je stoepje af, bochtje om. De wagen heeft een zeer goede vering. Dankzij het compacte formaat loop je met de wagen gemakkelijk een winkel binnen. Daarnaast ziet de Mima Zigi kinderwagen er heel stijlvol uit.

 

Lees meer...

Handige functies van de Mimi Zigi kinderwagen

De Mima Zigi kinderwagen heeft allerlei praktische functies. Zowel de rugleuning als de duwbeugel zijn verstelbaar. Op een zonnige dag verleng je voor nog meer comfort de zonnekap. Onder de zitting bevindt zich een boodschappenmand met een extra binnenvak.

Gemakkelijk opvouwbaar

Verder is de Mima Zigi kinderwagen gemakkelijk met slechts één hand opvouwbaar tot een compact pakketje. Opgevouwd blijft de wagen zelfstandig staan. Bestel vandaag nog een mooie en handige Mima Zigi kinderwagen online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis wanneer het jou uitkomt. Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Mima Zigi Kinderwagen

    De Mima Zigi Kinderwagen is een stijlvolle, compacte kinderwagen. Ideaal om mee te flaneren in de stad! De transparantie wielen en de strakke afwerking van de kinderwagen maken de Mima Zigi een echte blikvanger.
    505,-
1 Resultaten