Nuna, Nuna Oxford

Mutsy i2 kinderwagen

De nieuwe Mutsy i2 kinderwagen biedt je tal van mogelijkheden. Je zult enorm profiteren van het praktische opvouwsysteem. De wagen is heel soepel te besturen en je kindje ligt prinsheerlijk in deze strakke, moderne kinderwagen. De Mutsy i2 kinderwagen is verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Lees meer...

Het comfort van de Mutsy i2 kinderwagen

De rugleuning van de Mutsy i2 kinderwagen is verstelbaar in meerdere posities, zodat je kindje de meest gewenste houding kan aannemen. Het verstellen gaat ook lekker makkelijk. In een handomdraai heb je het voor mekaar. De zitting is niet alleen voorwaarts, maar ook achterwaarts op het frame te plaatsen. Dankzij de grote zonnekap zit je kindje goed beschut tegen de zon.

Mutsy i2 kinderwagen accessoires

Vul jouw Mutsy i2 kinderwagen aan met bijpassende accessoires, zoals een voetenzak of boodschappentas. De Mutsy i2 kinderwagen is ook aan te vullen met een bijpassende luiertas. Alle Mutsy i2 accessoires uit ons assortiment vind je terug op deze pagina.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Mutsy I2 Heritage Kinderwagen 2-in-1 Black is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  869,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Kinderwagen 2-in-1 Silver

  De Mutsy I2 Heritage Kinderwagen 2-in-1 Silver is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  869,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Kinderwagen 2-in-1 Dark Grey

  De Mutsy I2 Heritage Kinderwagen 2-in-1 Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  869,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Black

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Black is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  749,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Silver

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Silver is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  849,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Dark Grey

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  739,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Green Blue

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Green Blue is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  958,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Black Brown

  De Mutsy I2 Pure Kinderwagen 2-in-1 Black Brown is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  849,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Black Brown / Dark Grey

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Black Brown / Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.

  918,-

  809,-

 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Green Blue / Dark Grey

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Green Blue / Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.

  918,-

  809,-

 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Black / Dark Grey

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Black / Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.

  829,-

  809,-

 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Dark Grey / Dark Grey

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Dark Grey / Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.

  829,-

  809,-

 • Quick view

  Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen 2-in-1 Silver / Dark Grey

  De Mutsy I2 Urban Nomad Kinderwagen Silver / Dark Grey is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.

  869,-

  809,-

 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Kinderwagen 2-in-1 Black Brown / Black

  De Mutsy I2 Heritage Kinderwagen 2-in-1 Black Brown / Black is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  978,-
 • Quick view

  Mutsy I2 Kinderwagen Green Blue - Heritage Black

  De Mutsy I2 Kinderwagen Green Blue - Heritage Black is praktisch en stijlvol. De Mutsy I2 kinderwagen is de opvolger van de Mutsy Igo en is minstens zo prettig in gebruik. De kinderwagen is compact inklapbaar en licht van gewicht.
  978,-
15 Resultaten