Nuna, Nuna Oxford

Nuna Ivvi Savi

De Nuna Ivvi Savi is een multifunctionele kinderwagen met stijl. De handgestikte, leatherlook accenten stralen luxe uit. Bovendien is de Nuna Ivvi Savi heel gemakkelijk in gebruik. Zo blijft het frame in ingeklapte staat gewoon rechtop staan. Dankzij de grote opbergmand is het meenemen van de boodschappen een fluitje van een cent.

Lees meer...

Vier seizoenen bekleding

Dankzij de vier seizoenen bekleding zit je kindje in elk seizoen even comfortabel in de wagen. Tijdens zomerse dagen gebruikt je kindje bekleding van luchtdoorlatende stof. In de winter geniet je kindje van zachte, warme bekleding.

Verstelbare rugleuning

Veel onderdelen van de Nuna Ivvi Savi zijn verstelbaar, zodat je kindje zo comfortabel mogelijk kan zitten. Het zitje is zowel voorwaarts als achterwaarts op het frame te plaatsen. De rugleuning verstel je met slechts één hand in één van de drie mogelijke posities. Ook de beensteun is met één hand verstelbaar.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Ivvi™ Savi Kinderwagen

  De Nuna Ivvi™ Savi Kinderwagen is multifunctioneel. Deze kinderwagen is namelijk geschikt voor diverse terreinen én diverse seizoenen! Luchtdoorlatend in de zomer en heerlijk warm en zacht in de winter.
  500,-
 • Quick view

  Nuna Ivvi™ Savi Kinderwagen 2-in-1

  De Nuna Ivvi™ Savi Kinderwagen 2-in-1 is multifunctioneel. De kinderwagen is geschikt voor diverse terreinen én diverse seizoenen! Wordt geleverd inclusief regenschermen, adapters en bijpassende voetenzak.
  699,-
 • - 36 % + Gratis autostoel
  Quick view

  Nuna Ivvi™ Savi Kinderwagen 2-in-1 Caviar

  De Nuna Ivvi™ Savi Kinderwagen 2-in-1 Caviar is multifunctioneel. De kinderwagen is geschikt voor diverse terreinen én diverse seizoenen! Wordt geleverd inclusief regenschermen, adapters en bijpassende voetenzak.

  1.099,-

  699,-

3 Resultaten