Bugaboo Butterfly, Bugaboo, Bugaboo kinderwagen

Qtus DuetPro kinderwagen

De Qtus DuetPro kinderwagen heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Prijstechnisch valt de Qtus DuetPro in het middensegment maar qua eigenschappen en mogelijkheden is de Qtus DuetPro kinderwagen bijna een kinderwagen uit het hoge segment. De kinderwagen is stevig, heeft een goed toegankelijke boodschappenmand en biedt vele mogelijkheden voor het uitbreiden van de kinderwagen met bijvoorbeeld een extra zitje of reiswieg. Ook zijn er allerlei accessoires vekrijgbaar om jouw Qtus DuetPro nog veelzijdiger te maken.

Lees meer...

Mogelijkheden van de kinderwagen

De Qtus DuetPro is een veelzijdige kinderwagen. Dat zit met name in de eigenschap dat je van deze kinderwagen heel eenvoudig een duowagen kunt maken. Je kunt de kinderwagen gebruiken met een reiswieg en een zitje, twee zitjes of twee baby autostoeltjes. In de productvideo op deze pagina laat onze productspecialist je al deze mogelijkheden zien. De DuetPro groeit dus met je gezin mee en is eenvoudig aan te passen zodat je per dag van samenstelling kunt veranderen. 

Eindeloos wandelplezier met de Qtus DuetPro

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je door de looks, de mogelijkheden én de prijs van de Qtus DuetPro besloten hebt om voor deze kinderwagen te gaan. Op deze pagina kun je de kinderwagen in de door jouw gewenste (kleuren)combinatie bestellen. Ook accessoires kun je eenvoudig mee bestellen zodat je kinderwagen direct compleet is. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden bij Babypark gratis thuisbezorgd. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores wanneer je de Qtus DuetPro graag wilt zien én testen voordat je je bestelling plaatst. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het maken van je keuze.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Qtus DuetPro Kinderwagen Alu

    De Qtus DuetPro Kinderwagen Alu groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot 15 kg. De comfortabele en stevige kinderwagen is uit te breiden met een reiswieg, tweede zitje of autostoeltje.
    600,-
1 Resultaten
Trustpilot