Cybex, Cybex Priam kinderwagen, Priam, kinderwagen

Quinny Hubb kinderwagen

Er zijn maar weinig kinderwagens zo veelzijdig als de Quinny Hubb kinderwagen. De Quinny Hubb heeft vele uitbreidingsmogelijkheden en is verkrijgbaar in allerlei kleurencombinaties. De Quinny Hubb kan eenvoudig aangepast worden van gewone kinderwagen naar duowagen voor twee kindjes. Met een extra meerijdplankje kun je zelfs 3 kinderen op een veilige en comfortabele manier vervoeren met de Quinny Hubb kinderwagen. Alle mogelijkheden van de Quinny Hubb ontdek je op deze pagina.

Lees meer...

Perfect voor in de stad

De Quinny Hubb kinderwagen is slechts 57 cm breed en kun je daardoor gemakkelijk door smalle steegjes of winkelpaden heen manoeuvreren. Ook als je de kinderwagen als duowagen gebruikt behoudt de Quinny Hubb z'n compacte afmetingen. Ook voor reizen met het openbaar vervoer zijn deze afmetingen ideaal.

Quinny Hubb bestellen

De Quinny Hubb is verkrijgbaar in onze megastores maar kan ook online besteld worden. Op deze pagina vind je de mogelijke opties. Wanneer je graag een testwandeling wil maken of wanneer je de kleuren van de Quinny Hubb in het echt wilt zien ben je van harte welkom in één van onze megastores. 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Quinny Hubb Kinderwagen Black On Black

    De Quinny Hubb Kinderwagen Black On Black is een veelzijdige kinderwagen die eenvoudig uit te breiden is tot een praktische duowagen. Het frame met foam banden is bijzonder wendbaar en stabiel en is slechts 57 cm breed.
    719,-
1 Resultaten
Black Friday
Trustpilot