Silver Cross Kensington Kinderwagen

De Silver Cross Kensington is een luxe kinderwagen in een mooie, Britse vintage stijl. Alle onderdelen zijn tot in de puntjes afgewerkt, vaak met de hand. Voor deze kinderwagen heeft Silver Cross de beste, slijtvaste materialen uitgezocht. De Silver Cross Kensington is dan ook het neusje van de zalm. Bij de aankoop krijg je een certificaat van echtheid. Zo weet je zeker dat je eigenaar bent van een echte, unieke Silver Cross Kensington.

Lees meer...

Comfortabel voor jou een je kindje

De kinderwagen is binnenin gevoerd met wit katoen. Het matrasje voelt heerlijk zacht aan, zodat het jouw kindje niet aan comfort ontbreekt. Met extra Silver Cross accessoires maak je de kinderwagen helemaal compleet.

Prettig in gebruik

De Silver Cross Kensington rijdt lekker soepel. Dankzij de grote wielen rijd je ook heel prettig over een ondergrond die minder vlak is. Onderin de kinderwagen zit een ruime boodschappenmand waarin je lekker veel spullen kwijt kunt. De wieg is afneembaar en het frame is inklapbaar.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Silver Cross Kensington Kinderwagen

    Als er één kinderwagen is waarmee je je kindje in stijl kunt vervoeren dan is dat de Silver Cross Kensington Kinderwagen. Deze klassieker in een Brits design zit vol met unieke, met de hand afgewerkte details.
    1.999,-
1 Resultaten