Stokke Beat kinderwagen

De Stokke Beat kinderwagen is een flexibele allerkunner. Deze kinderwagen stuurt soepel en is daardoor perfect voor in de stad. Bochten, stoepjes en andere op- of afstapjes vormen geen belemmering voor de Stokke Beat kinderwagen. Op deze pagina vind je de diverse uitvoeringen van de Stokke Beat. Zit jouw droomkleur tussen de basiscollectie of kies je toch voor een Limited Edition? In de productbeschrijving en de video op deze pagina vind je meer informatie over de Stokke Beat.

Lees meer...

Een 10 voor wendbaarheid

Als er één onderdeel is dat er echt uit springt bij de Stokke Beat dan is dat wel de wendbaarheid van deze kinderwagen. De wielen sturen soepel in iedere gewenste richting waardoor je niet belemmerd wordt in je bewegingen. Met de Stokke Beat kun je dus zonder problemen met je kindje op avontuur gaan. De Stokke Beat heeft een maximaal draaggewicht van wel 22 kg. Dat betekent dat je je kindje jarenlang in de kinderwagen kunt vervoeren.

Stokke Beat online bestellen

De Stokke Beat is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Wil je de kinderwagen liever uitproberen voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom in één van onze tien megastores! Onze ervaren productspecialisten helpen je graag.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Limited Edition
    Quick view

    Stokke® Beat™ Jayson Atienza Kinderwagen Limited Edition

    Met de Stokke® Beat™ Jayson Atienza Kinderwagen Limited Edition ben je elke dag weer klaar voor een nieuw avontuur met je kindje. Deze wendbare alles-in-één kinderwagen is de perfecte kinderwagen voor in de stad voor kinderen tot 22 kg.
    649,-
1 Resultaten