Stokke Xplory V5 Kinderwagen

Neem je je kindje mee in een Stokke Xplory V5 kinderwagen, dan kun je onderweg voortdurend oogcontact houden met je kindje. Dat zal de band tussen jullie zeker bevorderen. Het zitje van de Stokke Xplory V5 kinderwagen is namelijk naar je toe te plaatsen. Ook is het zitje verstelbaar naar een hoge positie, zodat je kindje op gelijke hoogte zit als jou. Lees meer...

Soepel rijden met Stokke Xplory V5 Kinderwagen

Dankzij de zwenkwielen manoeuvreer je de Stokke Xplory V5 kinderwagen gemakkelijk langs smalle bochten. Rijd je alleen maar rechtdoor, dan kun je de zwenkwielen ook vastzetten. Onderweg geniet je van alle comfort. In de afneembare boodschappentas onder het zitje past 32 liter of 5 kg aan boodschappen.

Compatibel met autostoeltjes

De Stokke Xplory V5 kinderwagen is zonder adapters compatibel met de volgende autostoeltjes: de Stokke® iZi Go™ X1 by BeSafe® en de Stokke® iZi Sleep™ X3 by BeSafe™. Verder zijn veel andere merken autostoeltjes op het frame van de Stokke Xplory V5 kinderwagen te plaatsen met behulp van speciale adapters. Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V5 Kinderwagen

  De Stokke® Xplory® V5 kinderwagen biedt alle mogelijkheden die jij en je kindje maar kunnen wensen. De hoge zitpositie zorgt ervoor dat je kunt communiceren met je kindje zodat deze zich veilig en geborgen voelt.
  999,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V5 Kinderwagen Black - Red

  De Stokke® Xplory® V5 kinderwagen Black biedt alle mogelijkheden die jij en je kindje maar kunnen wensen. De hoge zitpositie zorgt ervoor dat je kunt communiceren met je kindje zodat deze zich veilig en geborgen voelt.

  1.099,-

  869,-

2 Resultaten