Topmark 2 Combi kinderwagens

Met de Topmark 2 Combi kinderwagen vervoer je heel comfortabel twee kinderen van 6 maanden tot 2 jaar oud. Met deze handige tandemwagen ben je van alle gemakken voorzien. De boodschappenmand onder de zitjes is lekker ruim, zodat je veel spullen kunt meenemen. Veel onderdelen van de Topmark 2 Combi kinderwagen zijn verstelbaar, zoals de duwbeugel en de zitjes. Hieronder lees je meer over Topmark 2 Combi kinderwagens.

Lees meer...

De Topmark 2 Combi, een handige Topmark duowagen

De twee zitjes staan achter elkaar. Dit zorgt ervoor dat de Topmark 2 Combi als duowagen toch vrij smal is. Vinden jouw kinderen het fijn om elkaar tijdens het rijden aan te kijken? Zet dan de zitjes naar elkaar toe. Dankzij de bijgeleverde voetenzakken genieten de kinderen van een groot comfort in deze Topmark duo kinderwagen. Met behulp van de bijgeleverde adapters plaats je op het kinderwagenframe ook heel gemakkelijk twee autostoeltjes. Dat is ideaal voor een snelle boodschap. Als je kinderen onderweg in de auto in slaap zijn gevallen hoef je deze niet wakker te maken. Je tilt gewoon de autostoeltjes met de kinderen uit de auto en bevestigt deze op het frame van deze Topmark duowagen.

Andere praktische details van de Topmark 2 Combi kinderwagen

De Topmark 2 Combi duowagen heeft twee zwenkwielen. Dat is handig voor gebruik in de stad, als je veel bochten moet maken. Rijd je op oneffen terrein, dan is het handig om de wielen vast te zetten. De wielen van de Topmark 2 Combi tandemwagen zijn luchtbanden. Hierdoor rijden deze extra fijn. De bekleding van deze handige Topmark duowagen is uitwasbaar in de wasmachine. Onze Topmark 2 Combi kinderwagens bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen jouw bestelde Topmark 2 Combi kinderwagen bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Koop je bij Babypark een Topmark duo kinderwagen, dan profiteer je niet alleen van een aantrekkelijke bezorgservice, maar ook van de Laagste Prijsgarantie!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Topmark 2 Combi Duowagen 6 Mnd

    Met de Topmark 2 Combi Duowagen 6 Mnd kun je twee kindjes vanaf 6 tot circa 36 maanden vervoeren. Dankzij de meegeleverde adapters klik je heel gemakkelijk een autostoeltje op het frame. Multifunctioneel dus!
    494,10
1 Resultaten