Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Koelstra Tavelsleeper

Voor campingbedjes heb je bij Babypark een ruime keuze van alle topmerken. Zoals het Nederlandse Koelstra dat al sinds 1934 kwalitatieve en duurzame producten voor ouders en kind maakt. Die ervaring is ook terug te zien in de Koelstra Travelsleeper campingbed dat boordevol handige functie zit. Bij Babypark hebben we verschillende varianten beschikbaar en natuurlijk altijd tegen de laagste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Assortiment Travelsleeper Koelstra

Een van de handigheden van de Travelsleeper T5 van Koelstra, is dat het het standaard formaat heeft van een ledikant. Hierdoor kun je veel dingen voor een standaard ledikant ook met dit campingbedje gebruiken. Het campingbedje is eenvoudig in te vouwen zodat je het makkelijk mee neemt op vakantie in de bijgeleverde reistas. Ingevouwen is het ook thuis handig op te bergen. Het bedje heeft wieltjes zodat het eenvoudig te verplaatsen is. Het bedje wordt geleverd met rolbodem en kruipluik, met het kruipluik kan jouw kindje zelfstandig het bedje in en uit kruipen. De zijkanten van gaas zorgen voor luchtcirculatie en maken het mogelijk je kindje goed in de gaten te houden. Natuurlijk is het campingbedje ook veilig en goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm NEN-EN 716. Bij Babypark hebben we verschillende kleuren en ook een variant met een verhoger zodat je minder diep hoeft te bukken.

Koelstra Travelsleeper online

De Koelstra Travelsleeper campingbed kun je altijd even komen bekijken in een van onze megastores. Je vindt ze verspreid over heel Nederland, de adresgegevens staan op onze website. Daar kun je natuurlijk ook het bedje direct via onze webshop bestellen. Doe je dat voor 23:59 uur dan versturen we het nog dezelfde werkdag.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger
    109,99 Adviesprijs 0,-
  • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje
    78,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader