Landelijke babykamer

Bij Babypark hebben we een ruim assortiment aan stijlen. Via de vele babykamerfoto’s in ons assortiment krijg je al snel een indruk van de verschillende series die wij voeren. Wie op zoek is naar een babykamer in een landelijk thema, kan bijvoorbeeld eens een kijkje nemen naar de Savigno-lijn van het Nederlandse merk Kidsmill. Deze serie bestaat onder andere uit de Savigno Babybed dat dankzij kleine details een romantisch en landelijk gevoel geeft. Het bed is leuk te combineren met de andere landelijke meubelen uit de Savigno-serie. Naast de Savigno-lijn hebben wij ook nog andere series die een mooie landelijke look hebben zoals de kinderkamer uit de La Première serie.

Lees meer...

Accessoires voor landelijke babykamers

Naast de meubels kun je de landelijke sfeer ook terug laten komen via accessoires. Zo hebben wij bij Babypark gebreide of gehaakte muziekdoosjes die daardoor een authentiek uitstraling krijgen die mooi aansluit op het landelijke babykamer thema. Op de vloer zou je bijvoorbeeld een vloerkleed kunnen gebruiken. De kleden die we verkopen zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en voldoen aan de strenge Europese richtlijnen. Het geeft een extra dimensie aan de landelijke sfeer in de kamer. Om het helemaal af te maken kun je er nog voor kiezen om een grote muursticker van een egel, haas of vos aan te brengen. Is jouw kind in de toekomst uitgekeken op de muursticker dan is het gelukkig altijd weer eenvoudig te verwijderen.

Spullen landelijke babykamer bestellen

Vanuit de webshop kun je per categorie zoeken naar producten die niet zouden misstaan in een babykamer met landelijk thema. Loop je liever even rond in een van onze megastores dan kan dat natuurlijk ook. Inmiddels hebben wij 10 vestigingen door heel Nederland. Je kunt daar ook terecht met je vragen, onze deskundige verkoopspecialisten zijn goed op de hoogte van de producten in de megastore.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Babykamer Grijs

  De Kidsmill Sem Nautic Babykamer Grijs is een prachtige babykamer. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen. Kortom de ideale babykamer voor jouw kindje!

  636,-

  54,99

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Babykamer Wit

  De Kidsmill Chateau Babykamer Wit is tijdloos elegant. De uitstekende, maar toch betaalbare kwaliteit kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijke, gelakte oppervlakken. Deze zijn ongevoelig voor krassen.

  823,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babykamer Grijs Met Kruis

  De Kidsmill Savigno Babykamer Grijs Met Kruis is een stijlvolle en landelijke babykamer. Deze meubels van de babykamer zijn voorzien van eenvoudige, fijne handgrepen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.633,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babykamer Grijs

  De Kidsmill Savigno Babykamer Grijs is een stijlvolle en landelijke babykamer. Deze meubels van de babykamer zijn voorzien van eenvoudige, fijne handgrepen. Verder is de babykamer gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  868,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babykamer Wit

  De Kidsmill Savigno Babykamer Wit is een stijlvolle en landelijke babykamer. Deze meubels van de babykamer zijn voorzien van eenvoudige, fijne handgrepen. Verder is de babykamer gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  790,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babykamer Wit Met Kruis

  De Kidsmill Savigno Babykamer Wit Met Kruis is stijlvol en landelijk. De meubels zijn voorzien van eenvoudige en fijne handgrepen. Verder is de babykamer van Kidsmill gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  805,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Babykamer Wit

  De Kidsmill La Première Babykamer Wit is een handgeschilderde babykamer in landelijke, Franse stijl. De lades geven de kamer een knusse uitstraling en zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte is voor alle babyspullen.

  841,-

  89,-

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Babykamer Oatmeal

  De Kidsmill Chateau Babykamer Oatmeal is een praktische kamer en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  1.745,47

  59,99

8 Resultaten
Black Friday
Trustpilot