Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Ledikant matras

Bij Babypark kun je kiezen uit verschillende matrassen voor het ledikant. De matrassen zorgen ervoor dat jouw kindje comfortabel kan slapen en voldoende steun krijgt. We bieden de matrassen voor een ledikant aan in verschillende afmetingen. Alle matrassen zijn van A-merken en zijn gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Mocht je binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens anders het matras goedkoper zien, dan betalen we het verschil terug. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig via onze webshop.

Lees meer...

Assortiment matras ledikant

In ons assortiment hebben we veel verschillende matrasjes die vol handige innovaties en functies zitten. Zo is het van belang dat jouw kindje het niet te heet krijgt daarom wordt er veel aandacht besteed aan de luchtcirculatie. Zo zijn er 3D honinggraatstructuren die zorgen voor de perfecte luchtcirculatie. Maar niet alleen voor de temperatuur is luchtcirculatie belangrijk; ook om de ophoping van ongezonde kooldioxide rond jouw kindje tegen te gaan. Voor het ligcomfort zijn er verschillende technieken die toegepast worden in matras voor een ledikant. Zo gebruiken sommige merken pocketvering terwijl een andere merken juist weer kiezen voor koudschuim. We hebben ook een model dat modulair is en uit drie losse delen bestaat. Daarmee is het matras op de groei in te zetten door steeds een blok toe te voegen wanneer het daar tijd voor is. Zo worden de rug en bekken altijd optimaal ondersteund.

Bestellen baby ledikant matras

Je bestelt het matras voor de ledikant natuurlijk eenvoudig via de webshop van Babypark. Door onze ruime voorraden kunnen we vaak direct leveren. Plaats je de bestelling voor 20:00 uur dan verzenden we dezelfde dag. Ophalen in een van onze 10 megastores is uiteraard ook altijd mogelijk.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

28 producten

Populariteit
Filteren

28 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader