Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Leuke hydrofiele luiers

Luiers spreken nu niet bepaald tot de verbeelding en hebben dan ook een ondankbare taak. Maar bij Babypark zijn er gelukkig ook hele leuke hydrofiele luiers te verkrijgen met een leuke print. Aangezien deze luiers meerdere malen te gebruiken zijn, loont een leuke print ook. Wil je een egaal witte hydrofiele luier dan kan dat uiteraard ook maar wil je het liever wat vrolijker dan heb je daar genoeg keuze in bij Babypark. En wat je ook kiest, bij Babypark bestel je het tegen de laagste prijs en dat wordt gegarandeerd door onze laagsteprijsgarantie. Bekijk ons assortiment en kies een print die jou het meeste aanspreekt.

Lees meer...

Assortiment leuke hydrofiele luier

In ons assortiment vind je leuke hydrofiele luiers van verschillende bekende merken en zoals gezegd in vele verschillende prints. Zo hebben we bijvoorbeeld hydrofiele luiers met een leuk panda- of flamingoprint maar kun je kiezen uit vele mooie patronen. Ook hebben we ze in vele verschillende kleuren beschikbaar. Hydrofiele luiers hebben vele voordelen. Zo is het een milieuvriendelijke oplossing en ook prettig voor jouw kindje want het is een natuurlijk en comfortabel materiaal (katoen en soms ook bamboe). De hydrofiele eigenschappen zorgen ervoor dat het niet alleen prima geschikt is voor luiers maar ook voor andere doeleinden. Zo zijn de absorberende kwaliteiten ook prima in te zetten voor gebruik als handdoek of schoonmaakdoekje, ook omdat het snel weer droogt.

Bestellen hydrofiele luier met leuke print

Je bestelt de hydrofiele luiers in sets tot zo’n 6 per set. Wanneer je voldoende bestelt om een bestelwaarde van 20 euro of meer te bereiken dan bespaar je 100% op de bezorgkosten. Hebben we de artikelen op voorraad en bestel je voor 20:00 uur op een werkdag dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Je kunt ook langskomen in een van de 10 Babypark megastores die Nederland telt. Hier vind je naast de leuke hydrofiele luiers ook vele andere leuke babyartikelen. Een lijst van de megastores met adresgegevens en openingstijden is terug te vinden op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

1-36 van 162 producten 162 producten

Populariteit
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  • Bamboom Swaddle XL
    24,90 Adviesprijs 0,-
  • Cottonbaby Blaasbloem Soft Multidoek XL
    24,95 Adviesprijs 0,-
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
    Gratis verzending vanaf 35,-
    Supersnelle levering
  • Little Dutch Hydrofiel Luier Pure 120 x 120 cm
    19,90 Adviesprijs 0,-
  • Little Dutch Hydrofiel Luier Sailors Bay 120 x 120 cm
    21,90 Adviesprijs 0,-
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Done by Deer Deer Lalee Hydrofiel Luiers 3 Stuks
    16,45 Adviesprijs 0,-
  • Supersnelle levering
Filteren
Pagina

1-36 van 162 producten 162 producten

Populariteit
Scroll naar boven

Oval loader