Logeermatras

Wanneer jouw kindje een vriendje of vriendinnetje te logeren krijgt dan is het natuurlijk handig om daar een logeermatras voor te hebben. Bij Babypark hebben we daarvoor ook verschillende opties zodat je in no time een slaapplek hebt gecreëerd. Voor de allerjongste logés hebben we ook een logeermatras voor de baby. Je bestelt het eenvoudig via de webshop van Babypark.

Lees meer...

Assortiment logeermatrassen

Zo hebben we bij Babypark voordelige logeermatrassen van polyether en een dikte van 10cm die prima dienst kunnen doen als logeermatras of vakantiematras (niet geschikt voor intensief gebruik). Voor kinderen met een huidprobleem of allergie hebben we ook een onderscheiden matras dat daar uitkomst voor biedt. Het voorkomt dat het kindje dezelfde lucht weer inademt. Het logeermatras voor de baby werkt mogelijk ook preventief tegen afplatting van het achterhoofd. Dat komt door de baby logeermatras tijk dat zich om het achterhoofd spant. Het matras bestaat uit verschillende onderdelen die eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Zo kun je het matras ook eenvoudig meenemen op de logeerpartij van jouw kindje zodat het daar ook van een gezonde nachtrust kan genieten. Het weeg in totaal nog geen 4kg en neemt weinig ruimte in beslag zodat je het eenvoudig opbergt wanneer je het niet nodig hebt.

Bestellen baby logeermatras

Heb je op korte termijn een logeermatras nodig? Wanneer het matras op voorraad is en je bestelt het voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. In dat geval heb je het meestal de volgende dag al in huis. En verzending is gratis voor alle bestellingen van 20 euro en meer. Door onze laagsteprijsgarantie weet je ook zeker dat je nooit teveel betaalt dus kun je met een gerust hart de bestelling plaatsen. Heb je het matras vandaag nog nodig dan kun je het ook in een van onze 10 megastores komen halen. Je vindt de adressen en openingstijden op de website.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Topmark Matras Voor Campingbedje

  Met het Topmark Matras Voor Campingbedje zorg je ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt in het campingbed. Het matras wordt geleverd inclusief een hoeslaken en handige opbergtas en is compact op te vouwen.

  39,95

  31,96

 • Quick view

  Koelstra Matras Voor Travelsleeper Campingbedje

  Met het Koelstra Matras Voor Travelsleeper Campingbedje zorg je ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt in het campingbed. Het matras wordt geleverd inclusief een handige transporttas en is compact op te vouwen.

  39,99

  31,99

 • Quick view

  Qute Matras Voor Campingbedje

  Met het Qute Matras Voor Campingbedje zorg je ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt in het campingbed. Het matras wordt geleverd inclusief een handige transporttas en is compact op te vouwen.
 • Quick view

  Topmark Matras Taylor Grey

  Met het Topmark Matras Taylor Grey kan je kindje op een veilige en comfortabele manier in een logeerbedje van 95 x 95 cm slapen. Het matras is 2 cm dik en wordt geleverd inclusief draagtas en hoeslaken.

  34,95

  27,96

 • Quick view

  Basicline Campingbed Matras

  Met het Basicline Campingbed Matras zorg je ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt in het campingbed. Het matras wordt geleverd inclusief een handige opbergtas en is compact op te vouwen.
 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 60 x 120 cm

  Het Puck Moonlight Matras 60 x 120 cm is een polyether matras en is geschikt voor een ledikantje met een standaard afmeting van 60 x 120 cm. Het matras is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm.

  35,-

  29,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 40 x 80 cm

  Het Puck Moonlight Matras 40 x 80 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor de meeste wiegjes. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 7 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  35,99

  28,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 70 x 140 cm

  Het Puck Moonlight Matras 70 x 140 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor een 70 x 140 ledikant. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 10 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  45,-

  39,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 40 x 90 cm

  Op dit Puck Moonlight Matras 40 x 90 cm zal je kindje aangenaam slapen in de wieg. Het matras is gemaakt van polyether, beschikt over een matrasdikte van 7 cm en goedgekeurd volgens de Europese norm.

  39,99

  33,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 70 x 150 cm

  Het Puck Moonlight Matras 70 x 150 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor een juniorbed. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 10 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  50,-

  44,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 90 x 190 cm

  Op dit Puck Moonlight Matras 90 x 190 cm zal je kindje aangenaam slapen tijdens een logeerpartij in het 1-persoonsbed. Het polyether matras beschikt over een matrasdikte van 12 cm en is niet geschikt voor dagelijks gebruik.

  78,-

  68,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 90 x 200 cm

  De Puck Moonlight Matras 90 x 200 cm is een polyether matras. Dit matras is geschikt voor een 1-persoonsbed van 90 x 200 cm.

  79,-

  69,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 90 x 190 cm

  Op dit Puck Moonlight Matras 90 x 190 cm zal je kindje aangenaam slapen tijdens een logeerpartij in het 1-persoonsbed. Het polyether matras beschikt over een matrasdikte van 10 cm en is niet geschikt voor dagelijks gebruik.

  77,-

  67,99

 • Quick view

  Deryan Matras Camping Bed Antraciet 60 x 120 cm

  Dit Deryan Matras Camping Bed Antraciet 60 x 120 cm is een handige aanvulling op het standaard campingbed. Door het dikkere matras wordt het lichaam van je kind beter ondersteund. Het matrasje is zelf opblaasbaar.

  44,95

  35,96

 • Quick view

  Kidsriver Vicky Campingbedje Matras Klein

  Dit Kidsriver Vicky Campingbedje Matras Klein is geschikt voor het bovenste deel van het Kidsriver Vicky Campingbedje. Het matrasje biedt optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt!

  26,95

  21,56

 • Quick view

  Kidsriver Vicky Campingbedje Matras Groot

  Dit Kidsriver Vicky Campingbedje Matras Groot is geschikt voor het onderste deel van het Kidsriver Vicky Campingbedje. Het matrasje biedt optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt!

  34,95

  27,96

16 Resultaten
Trustpilot