Babymoov loopstoel

Van een Babymoov loopstoel wordt ieder kind gelukkig. De loopstoelen van Babymoov zijn geschikt voor kinderen vanaf circa 6 maanden. De loopstoelen zijn verstelbaar in hoogte waardoor je kindje steeds goed met beide voetjes op de grond kan. Het gevarieerde speelblad zorgt voor veel speelvariatie voor je kindje en stimuleert de ontwikkeling.

Lees meer...

Loopstoel als (verjaardags)cadeau

Kinderen vinden een loopstoel geweldig omdat hun leefomgeving opeens een stuk groter wordt. Lopen en kruipen kost veel inspanning en in een loopstoel kost voortbewegen veel minder energie. Bovendien is je kindje een stuk sneller dan kruipend of lopend. Wil je een leuk (verjaardags)cadeau geven? Dan doe je een kindje met een loopstoel zeker een plezier!

2-in-1 loopstoel

In het assortiment met Babymoov loopstoelen vind je ook 2-in-1 loopstoelen. Dat houdt in dat de loopstoel op twee manieren gebruikt kan worden. Zodra je kindje en beetje zelf kan lopen kun je de loopstoel ombouwen tot een soort baby rollator waar je kindje achter kan lopen. Je kindje leert hierdoor steeds beter om z'n evenwicht te bewaren en zal steeds beter gaan lopen.

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babymoov 2-in-1 Loopstoel Zink

    Dankzij de Babymoov 2-in-1 Loopstoel Zink leert je kindje al snel zelfstandig te lopen. Daarnaast is de stoel ook voorzien van een comfortabele zitting en speelblad vol leuke activiteiten met vrolijke speeltjes.

    120,50

    109,-

1 Resultaten