Berg Toys loopfiets

Maak je kindje blij met een Berg Toys loopfiets. Met deze loopfiets leert je kindje heel goed het evenwicht te bewaren. Daarnaast is de stap naar echt leren fietsen straks ook een stuk kleiner. Verder is een loopfiets ook gewoon ontzettend leuk speelgoed voor in de buitenlucht.

Lees meer...

Over het ontstaan van Berg Toys

Henk van den Berg, de oprichter van Berg Toys, genoot als kind ook enorm van buitenspeelgoed. Op jonge leeftijd maakte hij al zijn allereerste skelter. Later besloot hij zijn werk te maken van het ontwerpen en verkopen van skelters, trampolines en loopfietsen. Zo ontstond het bedrijf Berg Toys.

Veel buitenspeelplezier

Geef jouw kindje ook volop mogelijkheden om buiten te spelen. Een Berg loopfiets bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Als jij je bestelling op een werkdag nog vóór 20:00 uur doet en ook direct online betaalt, bezorgen wij de loopfiets al de volgende dag bij je thuis indien de loopfiets bij ons uit voorraad leverbaar is. Je kindje kan dan al snel van het fietsje genieten!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Berg Go 2 Loopauto

  Met de Berg Go 2 Loopauto leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go 2 loopauto rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).

  Normale prijs: 105,-

  Special Price 90,16

 • Quick view

  Berg Go 2 Loopfiets Safety Flag

  De Berg Go 2 Loopfiets Safety Flag is een handig item om bij dit loopfietsje aan te schaffen. Zo kan iedereen je kleine zien zitten op de loopfiets waardoor het extra veilig is. Het is een eenvoudig te monteren.
  16,-
 • Quick view

  Berg Go 2 Loopfiets Draagband

  De Berg Go 2 Loopfiets Draagband is een handig item om bij dit loopfietsje aan te schaffen. Wanneer je het eromheen bevestigd dan kan je het eenvoudig optillen en de band over je schouder heen hangen.

  14,-

  12,50

 • Quick view

  Berg Go 2 Loopfiets Duwstang

  De Berg Go 2 Loopfiets Duwstang is een praktisch item bij de betreffende loopfiets. Het is eenvoudig te monteren en je kind je heeft er echt geen hinder van. Het voorkomt dat je veel moet bukken en duwt gemakkelijk.

  29,-

  27,50

4 Resultaten
Trustpilot