Loopfietsen, Berg 2Go loopfiets

Berg Toys loopfiets

 

Maak je kindje blij met een Berg Toys loopfiets. Met deze loopfiets leert je kindje heel goed het evenwicht te bewaren. Daarnaast is de stap naar echt leren fietsen straks ook een stuk kleiner. Verder is een loopfiets ook gewoon ontzettend leuk speelgoed voor in de buitenlucht.

Lees meer...

 

Over het ontstaan van Berg Toys

Henk van den Berg, de oprichter van Berg Toys, genoot als kind ook enorm van buitenspeelgoed. Op jonge leeftijd maakte hij al zijn allereerste skelter. Later besloot hij zijn werk te maken van het ontwerpen en verkopen van skelters, trampolines en loopfietsen. Zo ontstond het bedrijf Berg Toys.

 

Veel buitenspeelplezier

Geef jouw kindje ook volop mogelijkheden om buiten te spelen. Een Berg loopfiets bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Als jij je bestelling op een werkdag nog vóór 20:00 uur doet en ook direct online betaalt, bezorgen wij de loopfiets al de volgende dag bij je thuis indien de loopfiets bij ons uit voorraad leverbaar is. Je kindje kan dan al snel van het fietsje genieten!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Berg Go² Loopfiets

    Met de Berg Go² loopfiets leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go² loopfiets rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
    89,-
1 Resultaten