Topmark loopstoel

Van een Topmark loopstoel wordt ieder kind gelukkig. De loopstoelen van Topmark zijn ontworpen voor kindjes van ongeveer 6 maanden tot 3 jaar. De loopstoelen zijn verstelbaar in hoogte waardoor je kindje steeds goed met beide voetjes op de grond kan. Het gevarieerde speelblad zorgt voor veel speelvariatie voor je kindje en stimuleert de ontwikkeling. In het assortiment van Topmark vind je verschillende modellen loopstoelen. Heb jij al een favoriet ontdekt?

Lees meer...

Topmark loopstoel als cadeau

Kinderen vinden een loopstoel geweldig omdat hun leefomgeving opeens een stuk groter wordt. Lopen en kruipen kost veel inspanning en in een loopstoel kost voortbewegen veel minder energie. Bovendien is je kindje een stuk sneller dan kruipend of lopend. Wil je een leuk (verjaardags)cadeau geven? Dan doe je een kindje met een loopstoel zeker een plezier!

2-in-1 loopstoel

In het assortiment met Topmark loopstoelen vind je ook 2-in-1 loopstoelen. Dat houdt in dat de loopstoel op twee manieren gebruikt kan worden. Zodra je kindje en beetje zelf kan lopen kun je de loopstoel ombouwen tot een soort baby rollator waar je kindje achter kan lopen. Je kindje leert hierdoor steeds beter om z'n evenwicht te bewaren en zal steeds beter gaan lopen. Daarmee is een loopstoel zowel leuk als nuttig tegelijkertijd.

 

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Topmark Lexi 2-in-1 Loopstoel

  De Topmark Lexi 2-in-1 Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes en kan gebruikt worden om je kindje in te zetten of er achter te laten lopen. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
 • Quick view

  Topmark Jean 2-in-1 Loopstoel

  De Topmark Jean 2-in-1 Loopstoel is verstelbaar in drie verschillende hoogtes en kan ook worden gebruikt als loopwagen en schommelstoel. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 12 kg.

  64,95

  59,95

 • Quick view

  Topmark Kaya 4-in-1 Loopfiets

  Met de Topmark Kaya 4-in-1 Loopfiets kan je kindje zowel binnen als buiten rondlopen. Het handige fietsje beschikt over rubberen banden, een verstelbaar stuur en zadel. De loopfiets is geschikt van 1 tot 5 jaar.

  59,95

  59,90

3 Resultaten